-
Eski bir film. mutlaka bulup izlemelisiniz. bi rock'n'roll grubunun başından geçenleri anlatıyo. çok kaliteli ve çok da gerçekçi bi film değil ama defalarca izlemeye doyamadım.. ayrıca varsa tavsiye edeceğiniz filmler bekliyorum. (korku filmi de olabilir hatta süper olur, son yıllarda nedense iyi korku filmleri yapılmıyo)
-
Dark City,Requiem For A Dream, korku da Event Horizon, The City Of Lost Children
-
Cradle of Fear. Duymuş veya izlemişsinizdir belki. Cradle elemanları oynuyor. Başrolde Dani,diğerleri az görünüyo. Düşük bütçeli olduğu için absürd sahne çok ama seneryo falan sağlam. Müziklerde iyi ve atmosfer kokutucu. Şiddet ve cinsel sahne bol olduğu için satımı yok,underground gidiyor,sanırım İngilere'de de yasaklanmış.
-
ya benim şuana kadar izlediğimm eniyii korku filmii yda gerilimm diyelimm ki o türr filimlerinn hastasıyımm
halkadırr
izlemişşsindirr belkii ama tek başına koca sinemada izlemektee bi başkaydıı..:(
-
halka hasta bir film ama kötü tarafları var yaa. Teknolojinin üzerine yapılandırılmış olması ilginç ama kötü olmuş. Mantığı var ve farklı geliyor ama düşünce komik ulan. Telefonum yoksa nereden ulaşacak,telgraf mı atacak?
-
Ringu 1-2-0
One Missed Call
Darkness
Audition
Ichi The Killer
Dead Or Alive 1-2
Poltergeist
Salem's Lot
Silver Bullet
Dark Waters
The Thin Red Line
Alien vs Predator
Battle Royal 1-2
-
80'ler korku sineması sevenler için
Omen 1
Omen 2
Evil Dead 1
Night Of The Living Dead(bu '60ların sonu ama zombi filmlerinin babasıdır)
The Entity
Phenomena (bu da '91 ama süperdir)
Uzak doğu filmlerini sevenlere
Gonin (üst düzey tavsiyedir)
Suicide Club
Bangkok haunted
Ichi The Killer
Tetsu o: The Iron Man (ikincisi çok iyi değil)
(o bitişik ama kabul etmediği için böyle yazdım)
tüm Milos Forman filmleri
En büyük tavsiyem budur herhangi bi kategoriye sokamıyorum
MAN BITES DOG
-
Bence izlenmesi farz bir film de Falling Down'dur . Hatta Iron Maiden bu filmi konu alan hit bir şarkı bile yapmıştır. Michael Douglas mükemmel ötesidir. Pehh be.
Nothing is fair just look around...
-
all that jazz
the thing(bu ay cnbc-e'de vericekler galiba)
-
bi de the identity var,o da süper bi filmdir...