-
Eger aranızda in flames dinleyen varsa görüşlerinizi merakla bekliyorum.Bence moonshield ve black and white süper..
-
Bence In Flames çpk kaliteli bir grup.Zaten yaptığı müzik kaliteli.Melodik Death yapıyorlar.Ama bence solisti biraz daha iyi olsa grup uçar.
En iyi şarkıları:Only for the weak.
-
çok klasik gibi olacak ama episode 666 beni benden alır. müziği kadar sözleri de dolu olan grup. daha ne diyeyim.
"in flames we trust"
-
valla bu adamlar çok iyi müzik yapıyolar ya ben death metali fazla sevmezdim ama bu adamlar sayesinde artık seviyorum ve diger gruplarıda dinlemeye basladım.Sevmedigim sarkıları yok diyebilirim hatta..inşallah hep böyle devam ederler.
-
in flames müthiş gruptur inanılmaz canlı performansları var ne yapıp edin canlı dinleyin mümkün mertebe. anders fridden'in enterasan vokalinin yanında, björn gelotte soloları dana ne olsun beeee
-
ilk kez ankarada dinlemiştim. Hakikaten iyi bir grup. Canlı dinlemek lazım :)
-
Whoracle ile bence en güzel tonlarını bulmuşlardı neden karambol bir sound'a yöneldiler anlayamıyorum
-
Koçum bir Embody The Invisible,ne bilim bir Jotun,bir The Jester Race bunlar unutulmaması gereken şarkılar!!!
-
biraz nue-metale kayma var gibi duruyo da aslen iyi bi grup fakat soloları biraz eksik sanki.death vokalden clean e geçerken nue-metal şarkıları anımsatmasa manyak olcak.Ama trigger jottun reroute the remain we trust dinlenmesi gerekenler diebilirim.
-
son albumde boklamıslar tamamen hard core olmus ama yınede saglam gruptur ın flames bence en ıyı albumu clayman ve the jester race