-
ya bu adama hep ön yargıyla bakıyordum piyasa iş yaptığı için yanlışlıkla albümünü dinleme fırsatı buldum.Hakikaten bu sefer yapmış çocukcağız bilmiyorum yani.Siz ne diyorsunuz yeni albüm için bu arada dinlemeyenler için tomorrow is another day şiddetle tavsiye edilir.
-
demir demirkan bir numara,o adam "müzik" yapıyor ve "gitar" çalıyor.
-
bence yabancı dilde söylemeseydi daha güzel olurdu öteki parçaları seviyorum
-
Bence;
Sertap ona Türkçe şarkı yapmayı öğretti,
Demir'de ona İngilizce şarkı...
-
Son albümü dinlemedim ama sevmem ben Dmir Demirkan1 pek,hele bir klibi vard1 kürkle falan çok komik gelmisti bana!
-
valla adam bu işin tekniğini almış bir kere ve kendini sürekli olarak geliştiriyor. bence şu anda o hayvani sololarıyla türkçe hard rock ve matalinin önde gelen isimlerinden.
-
Pentagramdan ayrıldıktan sonra yaptığı saçma sapan açıklamalar yüzünden kıl olmuştum demir e.Öyle ki bir açıklamasında adam " Pentagramın kasetleri benden çok daha fazla satıyor" demişti.Ayrılma sebebi olarak da değiştiğini gösteriyordu.Yahu ne kadar komik şeyler.Adam resmen para kazanmak için ayrıldı işte.Pentagramla devam etseydi heavy metal in türkiyedeki tanıtımı çok daha iyi olabilirdi...
Gitaristliğine diyecek lafım yok..
-
şöyle bi klinik olsa mesela Serdar Öztop vs Demir Demirkan , Billy Shennandan aldığımız keyfin misli misli fazlasını alırdık valla...
-
iyi gitar çal1yor.. bu albumu iyi
-
gerçekten çok iyi gitarist... şarkıları hakkında yorum yapmicam ama...