Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

fransız müzisyen, grup vs.

• Serpent_King • 9 Kasım 2004 09:48 • #443272
    :) gene yanılıyoruz.

http://misanthrope.darkriver.net/articles/ThrashingRage.html

Since the release of "Hater of Mankind" LP in 1991, MISANTHROPE has progressed a lot musically, from a brutal techno death metal to a doom death metal full of nuances. How do you see this evolution

alakası varmış demekki...
  • andresson • 9 Kasım 2004 19:35 • #443307
    git bi dinle yaa sinir etme adamı ecnebinin yazdığı yazılara güveniyonda müslümana mı güvenmiyon :))
  • Serpent_King • 9 Kasım 2004 19:45 • #443308
    offfffffffff!!!!!!! sen sinirlendirdin ama şimdi..oha be ..:Pp

abicimo grubun resmi sitesinde yayımlanan bi ropörtaj ayrıca o siteden de buldum çektim sample lar vardı..dediğin kadar teknik diğil müzikleri sana önerim latrodectus dinlemen fransızlardan.

bu arada istersen çevirebilirim sana yazıyı türkçeye inanmıyosan..orda müziğiniz değişime uğradı ta nerden gitti doom metal oldu gibi bişi sölüyor ropörtajı yapan şahıs..grubun üyesi de cevap veriyor.bunu ben uydurmuyorum işte abicim oraya linkide attık..senin dinnediklerin eski şarkılarıdır şu anda doom death metaller işte alla allaaaaaaaaaaa
  • gizli_vadi • 9 Kasım 2004 21:04 • #443311
    Merhaba,
    Önereceğim gruplar çok sert değil ama rock..
    "Telephone" eskidir..ama iyidir..
    İndochine iyi gruptur cure 'a benzer...illa sert bişey diye ısrar edersen
    mass hysteria..deneyebilirsin...hangi şarkılar diye sorarsan..o da başka bir ayrıntı...
  • niko • 10 Kasım 2004 13:39 • #443335
    Ben size bir etnik müzik önereyim o zaman
    TriYann
    Bu adamlara inanılmaz...tabii albüümlerini bulmanız pek imkansız..
    Ben eskicilerden falan tesadüfen buldum..
    Şiddetle öneririm..
  • hakancez • 11 Kasım 2004 00:28 • #443358
    bende doom severler bir fransız grup onereyim. ELEND (fransız-avusturya ortak proje grup) wepping night super albumdur. Tur ise atmosferik doom death en azından kendileri oyle diyorlar....
  • gizli_vadi • 11 Kasım 2004 00:41 • #443360
    aklıma geldikçe söyleyeyim...rap türünde fransızca ararsan...manau..akheneton...fisto...ve "le festival robles"..tavsiye ederim...
    bu arada fransızca bilen var mı..?