-
:) gene yanılıyoruz.
http://misanthrope.darkriver.net/articles/ThrashingRage.html
Since the release of "Hater of Mankind" LP in 1991, MISANTHROPE has progressed a lot musically, from a brutal techno death metal to a doom death metal full of nuances. How do you see this evolution
alakası varmış demekki...
-
git bi dinle yaa sinir etme adamı ecnebinin yazdığı yazılara güveniyonda müslümana mı güvenmiyon :))
-
offfffffffff!!!!!!! sen sinirlendirdin ama şimdi..oha be ..:Pp
abicimo grubun resmi sitesinde yayımlanan bi ropörtaj ayrıca o siteden de buldum çektim sample lar vardı..dediğin kadar teknik diğil müzikleri sana önerim latrodectus dinlemen fransızlardan.
bu arada istersen çevirebilirim sana yazıyı türkçeye inanmıyosan..orda müziğiniz değişime uğradı ta nerden gitti doom metal oldu gibi bişi sölüyor ropörtajı yapan şahıs..grubun üyesi de cevap veriyor.bunu ben uydurmuyorum işte abicim oraya linkide attık..senin dinnediklerin eski şarkılarıdır şu anda doom death metaller işte alla allaaaaaaaaaaa
-
Merhaba,
Önereceğim gruplar çok sert değil ama rock..
"Telephone" eskidir..ama iyidir..
İndochine iyi gruptur cure 'a benzer...illa sert bişey diye ısrar edersen
mass hysteria..deneyebilirsin...hangi şarkılar diye sorarsan..o da başka bir ayrıntı...
-
Ben size bir etnik müzik önereyim o zaman
TriYann
Bu adamlara inanılmaz...tabii albüümlerini bulmanız pek imkansız..
Ben eskicilerden falan tesadüfen buldum..
Şiddetle öneririm..
-
bende doom severler bir fransız grup onereyim. ELEND (fransız-avusturya ortak proje grup) wepping night super albumdur. Tur ise atmosferik doom death en azından kendileri oyle diyorlar....
-
aklıma geldikçe söyleyeyim...rap türünde fransızca ararsan...manau..akheneton...fisto...ve "le festival robles"..tavsiye ederim...
bu arada fransızca bilen var mı..?