-
görüşleriniz...
-
ben HIM i çook seviyorum..zaten benim bireysel şarkılarım da onların tarzında....ama stratovarius u daha çok severim..HIM in yeri başka bazı şarkıları bende duygusallık şeyediyo(ee balık burcuyuz dimii))..böylee..Ama çok çok iyi bi grup olduunu söyleyebilirm..
-
HIM geniş kitlelerce dinlenebilecek aşk meş ağırlık ama iicene suyunu çıkarmadan vede gothic + sythn rock ( yanlış yazdım) ezgilerinin harmanlandıın sounda sahiptir. ama ne kadar 'lovemetal ' kavramına girereler orası tartışılır . Finlandiya gibi soğuk bi ülkeden ateşli ruha sahip ender guruplardan birisidir .
ps: BOK gibi oldu.
-
bazı parçalarında sesi çok etkileyici o kadar sormuştun daha önceden :P
-
valla müzikal olarak iyide sözleri bi yerden sonra bayıyo yani..ben kendimi bile okadar sevmiyorumki be kardesim butun gun ask üzerine sarkı dinleyeyim..
bu arada bence en iyi parcaları Razorblade Romance'deki Gone with the sin...
-
saglam vokal saglam ritm i bence "wicked game" ve "join me" i öneririm.Ha birde elemanımız bilindiği gibi vivalabam ın yıldızı bam margera ile kanka!
-
bu arada him in wolume 666 den sonraki albumlerinde sound sürekli bi olgunluk gözlüyoruz.. mesela bi your sweet .... deki sound ile the funeral of hearts daki fark çok aşikar. Yaş ilerledikçe daha mülayim oluyorlar gibi gözüküyorlar dinlenilmesi gereken şarkıları : wicked game (enfes bi cover) for you , join me in death , right here in my arms , close to flame ( mantinaın oltasına yakalandığında iyi gider) funeral of heart birde solitary man artı soul on fire , buried by love
PS: HIM fanlarından mesajlar bekliyorum
-
harika finlandiyanın harika gruplarında biri.....şarkıları peri masalı gibi ....dinlerken kenimi tuaf hissediyorum.....funeral of heart......en iyi şarkıları bence....
-
severizz kendilerinii..
-
Sadece Join Me adlı şarkısını dinleyebildim... Basit fakat o kadar da güzel bi şarkı...
diğer şarkılarını da en kısa zamanda dinlemeye çalışırım..
hatta bana en iyi albümünü yazarsanız benim için kolaylık olur..