-
arkadaşlar unlu grup yeniden kuruluyormuş heralde brian may(queen) gitarist olarak gruba katılıyormuş düşüncelerinizi alıyım bu herif brian may slash ın yerini tutar mı? bence fazlasıyla tutar saten çok efendi herif :)o yeter
-
dün RockMarket'te GNR'ın yeni albümünün çıkacağını duydum... ama ne zaman çıkacağını kaçırdım... :) chinese democrasy miydi neydi adı (yeni albümün) uzun süredir çıkması bekleniyor ama hep erteleniyormuş...
-
brain may mi?
o adam gelirse önceki hadiselerinden daha hakikki tutar.ama o eski zibidiliği yapabileceklerini zannetmiyorum.
-
yeniden kurulacak??
neremle gulsem..
-
o sana neresiyle gulse
-
babalar be bırkac axl rose acıklaması dınledım adam herseyı uzerıne alarak calısıyormus grup kurmak ıcın ama bence kurmasın yanı o grup slashsız ızzysız duffsız stevensız olacaksa olmasın..haa cıkarsa dınlerım alırım cdsını sonucta axla'a saygı ve sevgımız buyuktur...bu arada yenı gnr zaten var oda ayrı bır konu sıtesıde www.newgnr.com ama o kafasında kentucky zımbırtısı olan adam(buckethead) bıraksın gıtarı....
-
SoFineSlash'a katılıyorum ve bence efsane gitti ve dönmez artık o dönem gibi olmaz üstelik farklı isimlerle mümkün değil bence!Axlsız Slash,Slashsiz Axl tat vermiyor olmaz yani!
-
kurulmaz ya bu arada brian may den bahsediyoruz slash gibi ikitane eder o adam
-
bende may i severim ama ikisininde yeri farklı benim için 1 sene içinde çıkıyomuş albümleride heralde
-
Olay Brian May Slash kıyaslaması değil ki zaten!Slash ile Axl arasında büyülü bir uyum var onlar birlikte muhteşem oluyorlar olay sadece bu!