Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

neden?

• ngitt • 17 Kasım 2004 00:14 • #443707
    neden bazıları dinlediği müziği başkasına beğendirmek zorunda hisseder ki. yok kardeşim kabul etmiyorum hip hop ya da rap beni etkilemicek. patlarsa patlasın, isterse dibimde patlasın umrumda değil. ya da elektronik müzik. "aman efendim çağımızın müziği herkes bunu dinlemeli istediğin kadar kulak tıka ama seni etkileyecek". hayır ben müziğimle mutluyum ben tutup hiphop dinleyen adama diyo muyum "gel bak rock dinle metal dinle bunlar çok güzel, kulağını tıkama sende zamanı gelince dinlemek zorunda kalacaksın" diye. bana ne isteyen dnlediğini dinlesin. nedir bu empoze etme isteği. her akım birbirini etkiler, metal den elektroniğe geçen gruplar da var etkilenmişler ki geçmişler ama nedir bu "kabul ettirme" nedir bu "metazori"
  • Eisengard • 17 Kasım 2004 00:23 • #443708
    hip hop, rap ya da elektronik müzik... hepsi aynı bildisayar yapması işler. tamam bilgisayar geleceğin aleti olabilir ama çişimizi de bilgisayarla yapamayız herhalde. bence müzikte bunun gibi vücut işlevi için gerekli bir şey. bu yuüzden bu işler yamama ya da zorlama ile olmaz isteyen istediği yerde patlasın!!!!!!
  • karete • 17 Kasım 2004 01:28 • #443709
    neden bazıları dinlediği müziği başkasına beğendirmek zorunda hisseder ki
    buraya katılıyorum
  • karete • 17 Kasım 2004 02:14 • #443711
    bak aklıma geldi aslında bu insanlar kendilerini ön plana çıkartmaya çalışıyo gel rock dinle gel hiphop dinle filan sallayın gitsinler hehe dicen :P hoşuna gideni dinle