-
rap müzik kadar saçma içi boş bi müzik türü yok
ki müzik türü demek bile zor çünkü müzik yok
ele hip hop falan bom bok
adamlar susmuyorki müzik duyulsun
( son satırda kafiye bulamadım :p )
-
valla bence de müzik değil, ama adamlar cidden konuşma ustası... ben o kadar hızlı asla konuşamam... ha herhangibirinin herhangi bir nota bilmesi kesinlikle muhtemel değildir, orası tartışılmaz...
-
bkz: garajın eski konuları( bu konu 50 defa açılmıştır) biz müzik yapıyoruz başkalarına sataşmıyoruz başka müzikleri kötüleyerek kendi müziğimizi daha iyi gibi gösteremeyiz
-
Karete hakl1(tabii rap ve türevlerine müzik diyor ama o kadar kusur kad1 k1z1nda da olur)bu konu aç1ld1kça tart1sma uzar bence daha fazla konusman1n anlam1 yok bu seyin bizi etkileyecegi ve patlad1g1 gibi iddialar ortaya at1ld1g1nda cevap yazal1m yeterli bence, onun d1s1nda bu tür konusulacak kadar degerli degil zaten!
-
kardeşim dinlemek istemeyen dinlemez... ama bok atmasına da gerek yok ki... yani ben de dinlemiyorum, sevmiyorum ama saygı göstermek lazım... rock müziğin ve diğer dinlediğiniz müzik türlerinin gelişmesi ve ilerlemesi için diğer dallara sataşmak yerine kendi dalınızda daha başarılı eserler verin... korsan almayın, konerlerine gidin, televole yerine rockmarket izleyin... rakının tadı berbat... bi daha içersem iki olsun...
-
hiç bir müzik türüne boş dememeliyiz.bu tip müzik türlerinin doğuşunda,insanların kendilerini anlatabilmek yatar.
kendini anlatmaya çalışan insanları küçümsememek lazım.
fakat bu rap olayı çığrından çıktığıda bir gerçektir.her geçen gün kendilerine düşman kazanıyor,bu tür.
hangi müzik türünde böyle olaylar görülebilmiştir.fakat iyi rap'e de hak vermek lazımdır.
-
Ya tabi işin gerçeği hiç bi müzik türüne boştur boktur v.b. demek gibi bi hakkımız yokt ama herşeyin bi alanı satanı var benim senin hoşuna gitmiyor die kötüleyemeyiz... dimi sonicyouth; onların da içinde müziğini doğru dürüst yapan var yani son zamanların rap, hip-hop furyasına kapılıp bizde yapalım diyenlerin dışında ;)
-
öncelikle niye yabancı isimde konu açıyorsun,bunun türkçesi gayet tabii ki olur,özel bir kelimemi. ikincisi bende rap'ten hoşlanmam,müzikal bir temeli yok ama dalı ayrı. sen o tarzda bir şeyler oku bakalım,dilin küçük diline düğümlenir.
-
bana baksana sen safsın1hemde çok!eminemin encoresi tam 1 milyon kopya çıkardı!dünyadaki 1 milyon insanın bir bildiği vardır!nasıl türkiyede herkes belli bir cep telefonu operatörünün kul kölesi olmuşsa1buda böyle istersen bir www.ff-live.com u ziyaret et1ve at gözlüklerini çıkar!11111111111
-
kurt cobain de fazla dinlendiği ve sevildiği için bir şeylerin yanlış gittiğini düşündü ve bunalıma girdi,popüleriteden korktu. çünkü gerçekten ince bir güzelliğe sahip bir şeyi herkes anlamaz,biz de anlamıyoruzdur belki,durum böyleyken eminem alanlar hiç anlamıyor. dünyada ki 1 milyon insanın bir bildiği vardır ha? mtv müzik piyasasından belli oluyor.