-
aldatılanlar ?
evet aldatılan onu dinlesin.. ama detone olmadan :pPp
terkedilen : Ş. ferah - sil baştan..
reddedilen de : T. chapman - broken :)
Dİğer sorunlarda ise : seether - broken :)
-
aldatılanlar ?
terkedilen : dream theater - space dye vest
aldatılan : megadeth - 1000 times goodbye
reddedilen : deep purple - soldier of fortune
platonik aşıklar : HIM - gone with the sin
ben : megadeth - promises :((( ühüüüü
-
aldatılanlar ?
marz mason - ghetto blues
lil' jon & the eastside boyz - get low
-
aldatılanlar ?
satriani forgotten part 2
-
ooo sen daha ordamısın.....
bunları buraya ne düşünerek yazdın, ne alaka bilmiyorum ama...
sana bişiyler batıyo herhaldeki arı kovanına çomak sokuyosun.....
-
aldatılanlar ?
-aldatılanlar sevgililerini (daha doğrusu eski sevgili oluyo artık)ve beraberindeki sevgilisinin kendisini aldatmasına neden olan kişinin hayatına son verip kafalarını dinlesinler:))şaka tabii..Bence aldatılanlar ya da karşılık bulamayanlar kendisini arabeske vermeli.Valla bazen işe yarıyo:)Mesela ben İbo'dan bi samanlar ''Bir Kulunu Çok Sevdim''e vermiştim kendimi.Hem kafa yapayım derken derdini de unutuyosun..Tabe harbi bişi arıyosan Avril Lavigne ''My Happy Ending''
-terkedilen Amy Lee-Seether Broken,arabeskten Ömer Danış 'Kahpelik Son Moda'(şaka maka anlamı çok güzel:)), 'Tanrım' (öyle bir vefasız yare düştüm ki merhamet bilmiyor sevmek bilmiyor,haykırdım yollarca ona aşkımı duymak istemiyor beni görmüyor...)ya bilyorum size çok komik gelicek ama söz olarak accayip uyuyo..
-terkedenin aklı hala sevgilide kaldıysa (olur olur yani belki şartlar zorluyordur) Düş Sokağı ''Ayrılık'' dinleyebilir.
-Aklında kalmadıysa saten bitmiştir.Unutmuştur saten daha ne dinlesin.Ama yeni bir hayata başlamak adına falan ya da kurtuldum diye düşünerek ne dinler aklıma hiç bişi gelmiyo.
-
aldatılanlar ?
bisi aydınlattığın için teşekkür ederis...:)
mavi sakal-ben kimleyim?
-
aldatılanlar ?
plotonikler için:vazgectım dunyadan(şebnem ferah)
-
Evli çocuklu 500 milyon maaşla 300 milyon kira ödeyenler ne dinlesin ?
Diamond Head - Helpless
-
cevap : karı koca dırdırı anca başka bişi dinleyemezler. bi de bol bol akıl veren dinlerler.