dün saklıkent-ankara daki mor ve ötsi konserindeydim eee merak edenlere haberleri vereyim:
-konser 9.00 da başlaması grekirken 10.30 da başladı tahmin ettiğiniz üzre bi sürü bi elinde sigara bi elinde bira olan hödük tipler vardı...onların dışında herşey iyiydi
-grup parçalarının ingilizce versiyonu üzerinde çalışıyomuş hatta bi yabancıyla birlikte "uyan" şarkısının ingilizce versiyonunu söylediler
-bir ara harun un elektro sunun teli koptu hiç çaktırmıyo abi tripleri görseniz zaten yarılırsınız
-bir de amerikaya veerdi veriştirdi ki hep yaptığı şey...
işte son durum bundan ibaret...
burda bi dedikodu vardı konser var diye ki burası antalya.gittim bara ki o bar gölge bar.bize bilet kalmadı demişlerdi.böyle bilet satanlar çokmuş ancak bu konserin zamanı bile henüz belli değil.şu hödük tipler dediğin insan ötelerinin geleceğinden emin olduğum için konser olmasını bir bakıma da istemiyorum.düşünün bi bazı arkadaşım olmayan ancak yanında bulunmak zorunda olduğum kişiler ellerini yumruk yapıp sallayarak sevda çiçeği söylüyorlar sırıta sırıta.hangi devirde görülmüş böyle bişey.ben kendi çapımda Harun a eşlik etmeye çalışırken arkadan sadece anırmaya benzer ses çıkaran insanlarla ne konseri olur ya.bunlar beyazı söylerken çiftetelli oynamaya yeltenecek insanlar
allah bize sabır versin...