-
manic street preachers bilenler ve dinleyenler. yeni album hakkında ne düşünüyosunuz. bilmeyenler yazmasın onlar zaten çok şey kaçırmış..
-
o adamlar fidel castro'yla yemek yiyip Küba'da konser vermişlerdi değil mi?? vay babayun kemüüne...
-
evet 50 yıl sonra kübada ilk rock konserini onlar verdi.bedavaya sayılır.u2 nun bile özendiği gruptur.
-
zaten yasak avrupalı ve amerikalı grupların orada konser vermesi. sanırım Fidel davet etmişti onları. Çok önceydi yav.
-
Everlasting,If you tolarade this...,Motorcyle emptiness,life becoming a lanslide,ocean sypray gibi hit olabilecek şarkılar barındırmasada Lifeblood alışılmış soundlarından ödün vermedikleri bir albüm olmuş.
-
If you tolerate this than your children would be next... gibi uzun isimli bir şarkı yapmalı icab ederdi.Ama yinede ben şahsen severim bu elemanları.Yeni albümünüde almak farzdır.
-
dinleyin derim ben. kalitelerini yeniden yakaladılar bir önceki albümü o kadar iyi değildi. everything must go kadar iyi bi album olmuş. hatta kendilerine göre 35 yaşında yapılmış bi holy bible. böyle bi piyasada hala sosyal içerikli söz yazıp rock sound undan vazgeçmemek ve hala dinlenebilmiş olmak zor.bugun böyle çok az grup var. 90 larda varolanlar da ya dağıldılar ya da söylemlerini değiştirdiler.
-
lifeblood çok güzel. the love of richard nixon, to repel ghosts , a song for departure çok güzel album çok yi
-
Yeni albümü daha tam dinleyemedim ama Everything Must Go gerçekten süper albümdü
-
1985 çok güzel ayrıca nasıl her albumde farklı şeyler yapılabileceğinin kanıtı benim favorim empty souls klip çekmişler bu şarkıy güzel olmuş