Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

blink182

• punklives • 9 Temmuz 2005 07:40 • #477251
    punk rock ın içine ediyorlar,pop kırması gerzekler..
    can sıkıntısı geziniodum..
  • the_distillers • 9 Temmuz 2005 09:46 • #477257
    blinke ne diyebilirim ki! herkes özenti damgasini vuruyo düsünmeden. asil özenti sizsiniz. bugün punk veya emo dinleyen bir çok insan blink,green day gibi gruplarla dinlemeye baslamistir yaptiginiz elestiriler çok acimasiz ve yersiz
  • dexter_holland • 9 Temmuz 2005 10:57 • #477259
    Yetenekli adamlar, hayranlarının ne istediğini biliyorlar. Oturup dinlemem ama dinleyenin neden dinlediğini anlarım. 12-14 yaşlar için ideal.
  • punklives • 9 Temmuz 2005 11:57 • #477262
    green day de blink de iyi gruplar onlar özenti falanda değiller bence ama sorun şu punk dedim mi akla ilk gelen isim oldukları için böyle eleştiriliyorlar...
    yaptıkları işi en iyi yapan gruplardan ikiside belli bi kitleleri var dünya çapında yaş ortalaması küçükde olsa.....bende dinliyorum onları hemde severek ama asla punk dedim mi aklıma direk onlar gelmiyor,isteğim başkasınında aklına gelmesin ......_
  • mortician • 9 Temmuz 2005 12:27 • #477271
    travis dışında işe yaramz boşbeleş adamlar bence bi halt ettikleri yok ayrıca yukarda kim yazmış bilmiyorum ama emo kidlere bunla başladı filan diye bence o arkadaş propagandiyi rufioyu göz ardı ediyo çarpılırsın bun saydığım herifler punk emo yaparken tom mark travis ellerinde emzik le geziyolardı
  • grungeforever • 10 Temmuz 2005 19:32 • #477504
    Blink deyince aklıma zkinin keyfi dışında bişey düşünmeyen amerikan pastası gençliği geliyo.
  • Şahin-K • 10 Temmuz 2005 21:51 • #477519
    bana 3 tane emo grubu say bakalım hadi onu geçtim bana 3 tane punk grubu say :)bu zibidilerede punk diyenler var.tabi distillers'ada punk diyenler var ...bak soğuk sulardan gelecem ama az kaldı hepinize ...........