-
http://www.geocities.com/grjkrt/12.mp3
arkadaşlar bu benim evde yaptıgım bi çalışma butun garaj ahalısıne gelsin ben bunu yiaa arkadaşımızın doom günü için hazırlamıştım
geçmişte üzdüğüm kişiler varsada bu parça onlarında olsun
yorumları beklıyoom
-
arkadaşlar kısa bi sure dondugum için ole bana benzeyen bi uyelık almıştım kusra bakmayın :) ikinci demo yakında ulen 10 defa indirilmiş
-
afferim la karetre guzeL olmuşşş
-
eft bende beyendim fena değil bazı yerlerdeki geçişlerde biraz gariplik olmuş ama sonuçta iyi tebrik etmek lazım :) !!!..
-
çok beğendim...aşka geldim...ne romantik bir ton...
güzel solo...kare-t
-
eline sağlık.güzel olmuş ama bend'lerin üzerine çok fazla gdiosun gbi geldi bana.bendler yerinde ve zamanında kullanıldığında etkileyici olur.nacizane fikrim...
-
valla elimden okadar geliyo bendeki teknikte bu kadar yorumlar için teşekkürler
-
Eline sağlık pek güzel olmuş.
Sadece bir eksiklik var; ana melodi. Yani parçayı bikaç kere dinleyip aradan biraz zaman geçince insanın aklında kalması gereken bir melodi yok. Ama sanırım zaten bunu amaçlamamışsın.
Bir de sondaki clean solonun tonuyla arpejin tonları birbirine çok benzediği için biraz karışıyorlar.
Bunlar dışında tappingler Van Halen'ı, legatolar Satriani'yi aratmıyor ;) Eline sağlık, ikincisini de bekliyoruz..
-
gayet özgün ve de üzgün olmuş .. çok başarılı bence .. tebrikler .. arkadaki davulu ben çalıyor olsaydım dahada duygulu olurdu :)))
-
ben çok beyendim melodiyi harbi iyi olmuş tebrikler:)