-
En sevdiğiniz parçası ya da seviyor musunuz?Herkes solistine hasta ben adamın sesini beğeniyorum iyi grup siz ne diyorsunuz sizce mtv şişirmesi mi?
-
adam çok tipsiz, özellikle o pis yağlı kirli sakalları yok mu, ulan direk kafa uçasım geliyo şöyle burnuna... sesi ince, hoş... ama klavyeyi biraz abartmış bir grup. basın sesini açmalılar
-
sevmiyorum ben
-
albümü tamamen dinleyin bence çok kalite düzenlemeler var naapcaksınız tipini ya ...................
-
ben seviyorum maroon 5 ı.. vokalin ses çok güzel.. bazı şarkılar belki basit biraz ama çok güzel ve eğlenceli.. güzel bi grup ya.. en sevdiğim şarkısı she will be loved ..
-
kendi razındaki gruplara kıyasla daha iyiler diğerlerinden.şarkıların sözleri,melodileri falan çok hoş...vokalistin sesi de çok güzel olmasa da kendi şarkılarıyla çok uyumlu.yani bu yüzden güzel geliyor insana...
-
zuhhahaha maroon 5
bana sorarsanız adamlar sadece "bakın biz albüm yaptık sizin var mı?" diyip karı kız tavlamak için çalıyorlar. Yani o davulcunun çok zor birşey çalarmış gibi suratının şekilden şekle girmesini çalarken kendilerinden geçmelerini anlamıyorum! Bir Slayer dvd si izleyin Paul un çalarken ifadelerine bakın bi de buna.Önemli nokta şu ki ikiside aynı ama paul döktürüyo tabi ki!
-
zuhhahaha maroon 5
maroon 5 ın kız tavlama gibi derdi olduğunu düşünmüyorum vokalisti hakkında derin bilgin olursa ne demek istediğimi anlarsın görüşlerine saygım var bu arada davulcusu metal davulcusu değil parçaları çalıyor ve o atraksiyonu yapmak zorunda davul çalıyor yani herkesin bir hareketi vardır kendince
-
zuhhahaha maroon 5
maroon 5 aptal bir grup
bence
-
zuhhahaha maroon 5
ıyyy vokalistleri iğrenç bir adam yaa!!sesinin de hiç bir hoşluğu yok bence..kesinlikle mtv şişirmesi..kesinlikle kız tavlamak için zengin olmak için toplanan bir çeşit kalabalık..tek kelimeyle aptallar..bence:)