Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Alev

• cc_baran • 29 Kasım 2004 01:17 • #444442
    Zaga'ya Alev diye alman bir grup çıktı bu hafta. vokalistlerinin ve grubun adı Alev,kız 3. jenerasyondan almanya göçmeni kızı,bir türk daha var sanırım grupta.
    gazetede de rastladım onlara;3 senedir beraber çalıyorlarmış,tüm avrupa'yı turlamışlar,kısa sürede beğenilmişler,küresel sorunlara yönelik sözler yazıyorlarmış falan.
    hani müzikte pek bir şey bulamadım ama kızın sesi de kendisi de güzel.
  • DreamofStyks • 29 Kasım 2004 02:22 • #444445
    Falla ben zagayı kaçırmam ve bende bir electro solo gitarist olarak objektif değerlendiricem açıkçası bu grup tamamen SIRADAN
    Abi kız zaten direk amylee özenti hadi tarzı geçtim ne gitaristte ne bateristte nede basçıda nede vokalde aman aman vay beah diyeceğim bi performansın yanından bile geçmediler kız zaten detone olup durdu
    Belki bi bar grubu olarak iyiler ama böyle dünyacaymış ünlüymüş falanmış filanmış hakkettiklerini zannetmiyorum kız ne ingilizce nede türkçe söyleyebiliyo...
    Gidin kendi şehrinizdeki rock barlara bakın alsancaktaki barlarda bu grubun aynısı hatta daha iyilerinden onlarcası var...
  • heimdall • 29 Kasım 2004 03:14 • #444446
    DreamofStyks sana aynen katılıyorum ve de al benden de okadar diyorum sadece!
  • gramaj • 29 Kasım 2004 05:50 • #444449
    Kızın neresi güzel 1
    Sesini de begenmedim 2
    Ayrıca Bring me to life'ı ben bile daha iyi söylerim 3

Tek beğendiğim iyi çalıyorlardı.
  • cc_baran • 29 Kasım 2004 11:02 • #444453
    abi Bring Me To Life'ı iki hafta önce Zaga'da başka bir hatun söylemişti diye hatırlıyorum. Bu Alev kumral olan.
    Grup olarak nerede olduklarını gazetede okudum,takip etmedim ama bende müziklerinde bir şey bulamadım.
    kız güzeldi yaa,tatlı bir kızdı,hani türkçeyide iyi konuşamıyor ya,böyle bir garip oluyor insan,ah ulan falan diyor :))
  • bum • 29 Kasım 2004 12:34 • #444455
    desene cc_baran sen kiza yanmissin.ben onlari yuksekses programinda izledim, yanliz kiz sarisindi,uzun saclari vardi,hostu ama ses yoktu,turkiyede onlardan cok daha iyi amator gruplar var.
  • cc_baran • 29 Kasım 2004 12:39 • #444456
    bilmiyorum,radikal'de okumuştum,bayaa övmüşler.
    yanmak ne kelime ya,bitirdi beni :)))
  • dilek • 29 Kasım 2004 14:28 • #444462
    Hayır abi o parçayı söyledi en son .. Ben de izledim.
    Kız güzel değildi bence. Çok iriceydi :p tabi zevke kalmış o.
    Ama konuşma tarzı evet hoş :) da konumuzla alakası yok:)

çalan arkadaşlar iyiydi ama vokal için aynı şeyi söyleyemem..
  • cc_baran • 29 Kasım 2004 14:36 • #444465
    esmer,dalgalı saçlı bir hatun söyledi onu Zagada zannediyordum ben,alev de söylediyse iyi. nedir bu hatunlarda ki "bring me to life" merakı yaa:))
  • dilek • 29 Kasım 2004 14:45 • #444467
    cidden ya:)
    bi my immortal bi o:)

kolaysa söylesinler bakıyım master of puppets :P
    ya da alanis morisette - ironic
    gerci zor değil ama olsun bu iyiniyetli yaklaşımım :)