-
sen dinle Avrili drumcu :))
-
şimdi okullu olduk sınıfları doldurduk sevinçliyis hepimiz yaşasın okulumus...yav böyle saçma bi soru var mıdır yav?yani şarkı çıkmadan önce 'bunu okula gidenler dinlerse hapis cezası var' faln diye uyarı mı yapıyolar?ama feridun düzağaç'ın boş ders şarkısı olabilir mesela.
-
mor ve ötesi abi biraz daha sözünün arkasında dur ya yani ok anladım da soru saçma sende bun farketmişsin bişe yazma sadece saçma de yani nese yani hiç değilse açık sözlüsün bu arada niye ben okula giderken bazen seviniyorum dinlediğim şarkı değişiyor bazen de hiç sevinmiyorum değişiyor yani nese canım eyvallah
-
bence another brick in the wall dinlesin ama pink floyd dan değil=) KORNdan...daha bi agresifleştiriyo beni okulda=) en azından öretmenler uğraşamıyo benle;);)
-
komik bi başlık olmuş hehehe
-
daha zırva bi topic bulamadın mı yav
-
bence another brick in the wall dinlesin ama pink floyd dan değil=) KORNdan...daha bi agresifleştiriyo beni okulda=) en azından öretmenler uğraşamıyo benle;);)
kesinlikle katılıyorum hatta kornun yaptığı coverın coverını linkin park yaparsa katmerli cover olur ve bu durumda müdürü de geç müfettişler bile uğraşamaz
-
her seyi dinlesin ama ille okulla ilgili ise
arkadaslara katılıyorum another brick in the wall
we dont need no education
we dont need no thought control
no dark sarcasm in the classroom
teachers leave those kids alone
hey teachers leave those alone!
oh no you're just another brick in the wall!
-
seni dinlemesin tazmanya...