Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

gwar grubu sizce nasıl bir grup

• gizli_vadi • 3 Aralık 2004 10:59 • #444570
    Garip kostümlü ve klipleri olan bu grup hakkında düşünceleriniz bekliyorum. Türkiye'de buna benzer bir grup kurulabilir mi?
  • cc_baran • 3 Aralık 2004 11:09 • #444571
    gwar ne abi yaa,hiç duymadım...
  • gizli_vadi • 3 Aralık 2004 15:04 • #444572
    skipnot 'a benzer..maskeli bir grup...
    klipte solist isa yla basketbol oynuyor...meat sandwick..
    saddam gogo...adında matrak...enteresan bir şarkıları...var
    oderus..maximus gibi isimler takmışlar kendilerine..
    pek emin değilim...tanrıyla..mücadele ettikleri için dünyaya gönderilmişler...
    gibi bir hikayeleri var...
    bu kadarı merak uyandırmaya yetmiştir herhalde..
    hoşçakalın...
  • _siMya_ • 3 Aralık 2004 16:32 • #444577
    ESP'nin resmi sitesinde gitarlara bakarken gördüm, gülmekten yarıldım tipleri görünce, insan bu kadar da kasılmaz vahşi olcam diye, kliplerinde adam yakıp yiyorlar, vadiden inip, ağladım gülerken...Türkiye'de buna benzer bir grup niçin kursunlar, kursalar bile şaklaban gibi giyinmeye gerek yok Slipknot da maske takıyor ama şaklabana benzemiyorlar, ayarını tutabilmekte olay...
  • prenell • 3 Aralık 2004 19:08 • #444585
    Gwar süper bir grup geleceğin grubu çok yetenekliler ama muzik konusunda değil daha çok gösteri ve show dünyasında da çok iyi işler yapacaklar. Şarkı sözleri bayağı ilginç
    örn: Slay them all let them come, let them come, let them come they come for
    Meat Sandwich

Ayrıca klipleri tam bir cümbüş ne ararsanız var. Size F......g an animal klibini seyredin derim. Kıyafet seçimleri süper.
    Not: Müziklerini değerlendirirken video kliplerini seyredip değerlendirin derim.
  • cc_baran • 3 Aralık 2004 19:15 • #444586
    Not: Müziklerini değerlendirirken video kliplerini seyredip değerlendirin derim.

bu nasıl olacak?? kliplerinde daha mı farklı çıkıyor sesleri??
    müzik ayrı klip ayrı..
  • gizli_vadi • 3 Aralık 2004 21:37 • #444591
    cc baran...klipleri gerçekten ilginç...
    çaldıklarından daha ilginç...
    şaklaban oldukları...eeeh doğrudur...
    ve Türkiye 'de böyle bir grup olmaz demiş...
    bak buna üzüldüm...
    insanımızın espri anlayışı sadece temel&dursun...
    fıkralarından mı ibaret...
    müziklerini küçüseyen olmuş, doğru değildir...
    sayanora
  • cc_baran • 3 Aralık 2004 22:19 • #444594
    peki müzik vidyo kliple mi değerlendirilir???
    müzik müzik,klip kliptir. adam klibinden etkilenip müziğini güzel bulduysa o zaten müzik özürlüdür.
    grup için söylemiyorum,adamın genel bakış açısını yazdım,grubu dinlemedim ama slipknot baya gaz,benziyorsa iyi,bol geyik bol gürültü :))
  • prenell • 4 Aralık 2004 23:42 • #444655
    cc baran kardeşim dikkat ettiysen ben muziklerini beğenip beğenmediğimi söylemedim ama dinlenebilir bulduğumu söyleyebilir. Gelelim video klipleri konusuna şarkının sözleriyle klipleri birbirleriyle çok uyumlu.Müzik özürlü olarak da yaptığın yorumu da gençliğine bağlıyorum..Gwar .. Who gave me a gun. As Iran to the sun. If you die like a dog. Then you are
  • andresson • 5 Aralık 2004 01:14 • #444656
    Gwar süper bir grup geleceğin grubu çok yetenekliler ama muzik konusunda değil daha çok gösteri ve show dünyasında da çok iyi işler yapacaklar. Şarkı sözleri bayağı ilginç
    örn: Slay them all let them come, let them come, let them come they come for
    Meat Sandwich

Ya Gwar 1985 den beri piyasada olan bir grup hangi gelecegin grubu o gelecek geldi geçti.