-
iyide adamin isi müzik degilki, oyuncudur o, müzikalllerden müzigede atilmisitr.
yani, elinde gitarla kendini sahnede bulusundan coook onceleri zaten sahnededir kendisi..
sonra sahne biter, müzik devam eder..
-
hatirlarmisiniz bilmem. ana diye de bir dizi vardi, mafya anasi vardi bitane.
orda durmadan bayilarn bir eleman vardi, odur da yasar kurt ayrica
-
Yaşar Kurt?=
*Konu : "- Korku? çalarım ama 100$"
Sene: 1900 lerin son çeyreği.
Yer: Taxim Asparagas
Sahnede: Yaşar Kurt
Seyirciden istek: Korku...
Sanatçıdan cevap: bkz. -Konu*
Uyuz oluyorum: bu yüzden...
Yüzsüzlük: çalıntı bir şarkıyı çalmak için bile para istemek ?
-
fakir edebiyatı yapan 1 abimiz daha ha?!yaşar kurt...
lise zamanımın vazgeçilmeziydi,onunla söyledik solculuk şarkılarımızı ama zamanla bizde onun gibi kapitalizmin erginleri olduk..
yinede iyi şarkı söylüyor..
-
DTCF farabi salonunda dinlemiştim kendilerini en son yıl 99muydu neydi.güzel bi konserdi gizlice tekila sokmuştuk içeri.hadi baba gene yap baba gene yap gene yap şarkısı hakkında pek iyi şeyler düşünmem:P
canıtını dinlerdik eskiden ha bir de uçaktan atlarken unuttum galiba...bir kaseti vardı ben de nerde şimdi kimbilir.şimdilerde napıyor bilinmez.elini ayağını çekti galiba bu işlerden bir bilgim yok.
-
bir elmanın yaşar kurttan bahsetmesi hatta onu sevdiğini söylemesi büyük bir cesaret.
-
:)
sözlerini bilmiyorum.sanırım kutu kutu penseden bahsediyorsun
-
Ya bende dinliyorum ama artık midem bulanıyo..sebeb entel takılıp gösteriş meraklısı tipler "abi hadi yaşar kurt çalalım düş sokağı dinleyelim " Ya bu beni çıldırtmaya başladı...
Asi gençliğiz abi biz falan diyen tayfa...ama hepsi en kalite yerde takılıp en kalite elbise giyen tipler..
bence yaşar kurt kendi dinleyicisini bu kadar basitleştirmeyecekti..
-
ya elma ve kurt işte. anlamamışsın. kurt seni yer delik deşik eder.
-
:))))))))))))
çok güldüm yahu ille de her şey zormuş gibi geliyor bana huyum kurusun yaf.ben salağım kurt kelimesine neonlar falan takmalıydın :)