-
MTV çıktı mertlik bozuldu! Nedir bu ona buna hayranlık duyma! Avril e hasta olanları mı desem ahh.. maroon 5 diyenleri mi! MTV ye kim çıksa millet ona tapıyor! Bari artık düzgün birileri çıksa da millet doğru yolu bulsa! Bir Rick Derringer,Rory Gallagher...
Neyse sizce kim gerçekten ünlü olmayı para kazanmayı hak ediyor yerli/yabancı piyasada?
-
konu müzikse popüleriteyi ve parayı devre dışı bırakacaksın. kim ne dinlerse dinlesin,kapat mtv'yi,git Megadeth albümü al kendine.
-
mtv müzikten çok para kanalı, nerde para mtv orda hesabı!
-
bence bazıları popülariteye karşı ben değilim tabi herangi popüler birinide dinlerim ama amator gruplar canlı müzik tercihimdir avrilide dinlerim dr dre yide herkesi herşeyi mtv ye tavır almak bence doğru değildir
+bişeyci olmakta doğru değildir bazıları kraldan fazla kralcı oluyo bunlar anti tepki veriyo o kralı dinleyenlere
-
konu müzikse popüleriteyi ve parayı devre dışı bırakacaksın.
kimseyi müzikten para kazanıyor diye suçlayamazsın.Adamlar mecburlarsa para kazanmaya her yol mübahtır.Bu yüzden bu kadar çok zibidi var meydanda.Bende tasvip etmiyorum ama...
-
kimseyi müzikten para kazanıyor diye suçlayamazsın.Adamlar mecburlarsa para kazanmaya her yol mübahtır.
para kazananı mı suçluyorum ben?? ticari kaygısı olmadan müzik yapan sanatçılar elbet hakettiği karşılığı alırlar.
para kazanmanın farklı yolları vardır,para uğruna sanatı b*k edeceklerse üzgünüm,bu mübah değildir.
-
sen bu yazdığımı nerenden okudun?alla alla....yukarıda konu müzikse para ve popülarite olmaz muhabbeti yapmışsın.adam aç mı gezsin diyorum bende müzisyen olduğu için.o yüzden piyasa oluyorlar ve zibidiler türüyo dedim.Anlayacağın başka bir lisan varsa onda da yazayım.Önce oku ondan sonra yaz.para uğruna sanatı bok edecek adamları ben senden daha çok ezerim merak etme.!!
-
yeteri kadar okudum ve gayet iyi anladım. çok da normal bir cevap yazdım sana. para ve popüleritenin müziği niteliğinden saptıracağını düşündüğüm için bunların olmaması gerektiğini düşünüyorum. adamın işi bu ve tabi ki para kazanacak. hissettiği ve istediği müziği hakkını vererek icra ettiği sürece o sanatçı kesin bir yerlere gelecektir. ama reklam kampanyaları,mtv organizasyonları ve plak firmalarının çizdiği ticari amaçlı yoldan geçeceklerse müzikleri bitecektir ve geçici birer para kaynağı olacaklardır. bundan fazlasını söylemedim.
kimsyei ezme gibi bir niyetim yok,sanat dehası değilim ve haddim kadar konuşurum her şeyi.
bir şeylerimi eleştireceksen efendi bir dille eleştir,benim yaptığım gibi. huzurluzluk çıkarma.
-
bi müzisyen gerçekten iyiyse mtv falan filan olmadan da duyan duyar zaten. ya da tam tersi kötüyse mtv değil cnn'de klibi çıksa yine de boş. o yüzden sen canını sıkma. ona buna hayran olan tiplerden bahsediyorsan bu da insanın doğasında var. birilerine bağlanma, kendini onunla ifade etme işi. orası da bizi ilgilendirmez isteyen istediğini sever dinler.
-
bir şeylerimi eleştireceksen efendi bir dille eleştir,benim yaptığım gibi. huzurluzluk çıkarma.
beni tanımadığın için üslubumu şahsına karşı hakaret sanmışsın.Efendi dil falan da kullanmamı söyleyemezsin zira ben böyle konuşuyorum.Biz de aylarca bu işin kavgasını verdik.Millet para için piyasa oluyor,işini yapmıyor dedik.Hala da bu davamızın arkasındayız.Ama yapanlarada bi şey diyemezsin adam parasına bakıyor.Ben onlara zibidi diyorum...kimisi özenti diyor...kimisi seviyor.Dreamer inde dediği gibi herkes istediğiniş dinler.