Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

stranger k: istanbul'dan electronica

• absinthol • 5 Aralık 2004 21:43 • #444709
    meraba.
    "stranger k" istanbul'dan tek kisilik bir electronica projesi. ilk demo "sex is sad" tamamlandi. muzik tamamen sentezlenmis/elektronik seslerden olusmuyor. vokal kayitlari, gitar samplelari vs.. de var.. alternatif/indie rock dinleyenler de bi baksin derim, produksiyon oldukca kaliteli.. sarkilar icin adres:

www.soundclick.com/strangerk

Garaj'daki sayfada bi sorun var.. bekciye e-mail attim ama cevap alamadim.. umarim sorun kisa zamanda hallolur, ona da

http://strangerk.garaj.org

adresinden ulasabilirsiniz..

saygilar..
  • NorMALE • 6 Aralık 2004 12:49 • #444734
    Dostum kesinlikle harika ve Mutlaka herkez dinlemeli "Picnic By The Lake" Outrodaki Kesik kesik gitar sample lar biraz can sıkıyor ama şarkının psychodelic havası "Oiproks Pakre" dan daha fazla hissettiriyor kendini ve bu yüzden basit olmasına rağmen diğerlerinden diğerlerinden daha ön planda bence.
    Projejle ilgili daha fazla bilgi almak isterim .tek kiişilik proje ama geri voklaller ve canlı enstrümanlar da var ayrıca kullanılan ekipmanlar, programlar vs... gibi bilgileri de yazarsan burada bu işe meraklı arkadaşları da bilgilendirmiş oluruz.
  • absinthol • 6 Aralık 2004 14:33 • #444744
    tekrar meraba..
    NorMALE ilgin ve yorumlarin icin cok tesekkurler.
    Demoyu odamda dizustu bilgisayarimi kullanarak kaydettim.
    Gitar ve vokal kaydi icin ibanez elektrogitar, marshall MG100DFX gitar amfisi ve shure sm57 mikrofon kullandim.
    "I Close My Eyes And Listen" disindaki vokaller bana ait. O sarkida ise vokaller berna ergir'e ait.

Hardware olarak Roland JX8P var eski bir analog synth.
    Software olarak da cubase sx(ilk versiyonu), reason, cool edit pro kullandim. Cesitli VST instrument'lar ve plug-in'ler kullandim: TCWorks Mercury(bas soundlari icin), Waves Platinum serisi, Cubase'in kendi plug-inleri, vs.(hepsi aklimda olmadigi icin listeleyemiyorum).
    Disaridan kendi topladigim sample'larla oynayarak da ses uretiyorum ve kullaniyorum.

Sanirim bu kadar detay yeterli cok da teknik bilgiye bogmak istemem okuyanlari. Ama dileyene ayrica mixing ve mastering hakkinda bildiklerimi severek aktaririm, bu konuda sorulari da cevaplandirabilirim elimden geldigi kadariyla.

8 Aralik Carsamba Karga Bar'da programim var. Agirlikli olarak electronica ve IDM caliyorum. Karga Bar'in programina ve benim programimla ilgili detaya http://www.kargabar.org/listActivities.aspx 'den ulasabilirsiniz.