Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Mor ve Ötesi - Bostancı...

• ScarFace • 6 Aralık 2004 14:26 • #444739
    Haftalar,aylar boyu bu forumlarda hep mor ve ötesi tartışıldı durdu...Beğenen beğenmeyen fikrini söyledi,eleştirdi,yüceltti.Bende mesela baya bi eleştirmiştim.İşte Harun arada bi detone oluyor diye.Çoğu kimse sahneye geç çıkıyorlar,Harun milletle dalga geçiyor falan demişti.Onları da okumuştuk.ama bir laf vardır yiğidi öldür hakkını ver diye.Dün Bostancı'da ortalığın....
    Gerçekten çok iyi bir konserdi.5 te başlayacaktı 5.20 idi çıktıklarında.E okadarda olur tabi.Harun'un vokalleri çok iyidi.Grubun sahne perfornmansı ise müthişti.Denilenin aksine Harun seyirci ile elektrik kurma babında başarılı idi.Sonuçta bu adamcağızlar sanırım artık büyük bir grup olduklarını sindirmişler ve ona göre hareket ediyorlar.
  • sadbadtrue • 6 Aralık 2004 22:12 • #444783
    Ya gerçekten doğru söylüyosun Mor ve Ötesi'nin sahne performansı gerçekten çık iyi,bunu kimseyle tartışmam bile ..Bir de dumanla karşılaştırılmayack kadar da iyiler..Zaten Türkiye'de 2 tane piyasada tutturmuş grup var.Biri Kurban diğeri de Mor ve Ötesi sizce de öye değil mi?
  • karete • 6 Aralık 2004 22:31 • #444784
    bencede iyi geçmişindede geleceğindede iyi gözüküyor
    kendini beğenmişliklerini sevmiyorum ama dinlerim
  • ScarFace • 7 Aralık 2004 11:27 • #444794
    sevgili karete inan bende öyle bir önyargı ile izledim.Acaba bu adamlar gerçektende züppemi diye.Ama bana çok samimi geldi.Belki geçmişte öyle idiler bilemiyorum.Sonuçta bütün konserlerini izleyemeyiz.Ama pazar günü çok samimim,şöhreti sindirmiş bir halet-i ruhiye içerisindelerdi
  • karete • 7 Aralık 2004 23:15 • #444835
    valla bostancıya yakın oldugum halde gelmedim ama dinlemek isterdim bende canlı müzik hastasıyım admlar saten tv de biz çok iyiyiz filan diyolar bi programdada atenadan iyiyiz demişlerdi ki atenanın yanında dediler evet bencede iyiler onlardan ama ne bilim biraz kendini beğenmişlik oldu sankim
  • ScarFace • 8 Aralık 2004 16:33 • #444869
    üzülme karete o konseri yılbaşında dream tv verecekmiş.