Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Sebastian Bach

• death_glory • 8 Aralık 2004 00:57 • #444841
    hadi bakem gidenlerden bir bir rapor istiyorum! ÇÜNKÜ BEN GİDEMEDİM! yaw şaka maka bi düşünsenize bu herif bi daa Türkiyeye nezaman gelir? (muhtemelen gelmez çünkü yaklaşık bi on sene sonra o da müzikten tamamen eli ayağı çeker???)
    Rock"n"Roll son nefeslerini verirken koparabildiğimiz ne varsa koparalım arkadaşlar tabii somut bişeyler olursa kopardıklarımız daha iyi olur gelecek nesili bundan mahrum bırakmayalım böylece Roc"N"Roll asla ölmez...
  • gizli_vadi • 8 Aralık 2004 02:23 • #444842
    bach konseri güzeldi...
    Adamın bir kılı bile değişmemiş...
    iyi performans..ses yerinde...
    seyirciye doğru koşup...mikrofonu...fırlatıp...
    kablosundan tuttup seyircinin kafaları üzerinden çevirmesi güzel harekettti...
    Bir arkadaş yazmıştı..."büyük adam" diye..kızmıştım..
    hakkını vermek lazım...ama küfür ağız dolusu tabi...
    iyi geceler...
  • _EvildoeR_ • 8 Aralık 2004 20:09 • #444876
    ehueh merak etme konserde dediğine göre seneye yazın gelicekmiş!! adam zaten şok oldu böyle bi ilgi falan beklemiyordu.. konser süperdi çok şey kaçırmışsın derim ben. Özellikle tüm grubun performansı çok iyiydi.. SEBASTIAN YAKIYODU BEAHHHH....
  • heimdall • 10 Aralık 2004 19:44 • #444984
    Hehealde en büyük hayallerimden biri gerçekleşti ve hayatımın belkide en unutulmaz gecesiydi desem konserin nasıl olduğunu ancak anlatabilirim!
    eskiden hep "ah ulan keşke seksenlerde genç olsaydım o dönemler süpermiş bir konser bile göremedik" derdim ama artık demiycem çünkü en azından bir konser gördüm!
    ve şunu da söyliyim şu anda Skidrow dinliyorum ama iyiki o grup dağılmış diyorum çünkü arkada ki elemanlar dünyanın sayılı adamlarıydı(konserdekiler) ve Skidrowdan çok daha iyiydiler yani Sebastian Bach gibi birinin arkasına daha çok yakışıyorlardı!mesela basçı Tastement'in basçısıydı ve süperdi gitaristlerden biri Iced Earth'ün gitaristiydi(hani şu Melancholy klibinde solo atan eleman),baterist ise iced eaerth ve demons & wizards grubunun bateristiydi yani anlıycaanız konser olağan üstüydü!
    birde biraz geç yazdım foruma ama konserde biraz fazla azmışım yeni kendime geliyorum artık devamı yaza!
  • death_glory • 10 Aralık 2004 20:02 • #444986
    çok kıskandım yani ne diim benim kanka da gitmiş herif bi anlatıyo ki ağzımın suyu akıyo!!!
  • heimdall • 10 Aralık 2004 20:13 • #444989
    keşke gelseydin:( ama napalım yaza gelirsin artık sende!:)
  • Lordoflies • 14 Aralık 2004 00:13 • #445176
    Arkadaşlar her iki konsere de gitmiş biri olarak ikisini de değerlendirme hakkına sahibim herhalde . İstanbul Yeni - Melek'teki konser çok iyiydi . Hatta o yüzden Gölge'de boynum tutuk bir şekilde dolaştım :P Adamın zaten sahne diyaloğu ve şovunun iyi olduğunu biliyorduk , yalnız konser ses performansları genelde kötüdür Baz'ın benim o konuda biraz çekincem vardı ama herifçioğlu ağzımın payını verdi resmen .
    Adam biraz kilo almış acayip oturaklı olmuş , eski halini bilenler ne kadar sıska olduğunu da hatırlayacaklardır.
    Yalnız üzüldüğüm konu , Iced Earth ve Testament elemanlarını överken Skid Row müzisyenlerine de çamur atılmış olması. Biliyorsunuz ki bir enstrümanı çalmaktan çok spesifik bir parça için) o parçayı yazmak daha önemlidir . Scotti nin eski Bon Jovi elemanı olduğunu unutmamak lazım . Ayrıca ben hep Affuso 'yu beğenmişimdir.

İkinci bir konu , konserin ikinci ayağını Ankara - Gölge Pub' da ayarlayan organizasyonu kınıyorum . İlk kez gittim , inanın Rock'tan habersiz İzmir piyasalarında bile ona 100 basacak 5 tane konser salonu var ve eminim MTV İzmir'i bile böyle bir konseri daha çok doldururdu . Kendimi bir arkadaşımın sahne aldığı bir bara gitmiş gibi hissettim. Tabii ki Baz ' ı 1 m . mesafeden görmek , sarılmak da işin cabasıydı. Bu arada Steve ( bassist) çok mutevazı bir adam sanki kankam çalıyormuş gibi ikide birde gelip muhabbet ettik . Adamlar ortamın küçüklüğüne bakıp daha samimileştiler herhalde .
    Tabii 1.95 lik Sebastian a 2 m tavanlı bir sahne vermek ço9k boktan oldu adam kafa bile sallayamadı...

Her ne ise , hayatımda izlediğim en sıkı konserdi....

Glam öldü diyenler de Kapalıçarşıdan bi kaç kilo kına alsınlar

Saygılar....
  • heimdall • 14 Aralık 2004 00:42 • #445177
    söylediklerine çamur atma kısmı haricinde katılıyorum ama konserdeki elemanların enstrümanlarına hakimiyetleri konseri konser yaptı ve skidrow bence Sebastian Bach haricindeki elemanları yüzünden daha uzun süreli ve daha büyük bir grup olamadı!tamam yazmışlar ama o konserde bu adamlar olmasaydı ve skidrow olsaydı bu kadar eğlenemezdik çünkü skidrow'un bende canlı kayıtları var ve orada çok sırıtıyorlar!yani bana kalırsa bir parçayı yazmak önemli ama büyük müzisyenler stüdyoda yaptığından daha iyiysini konserde yaparlar işte bu yüzden iyiki skidrow gelmedi de bu kadro geldi dedim!