-
an ve an...
sürekLi değişimler olur tabii .. ; bLink182 ; The Rasmus ; şimdi ama değişmezler var :) çOk uzun Pink fLoyd - Beatles - ScorpiOns - Nirvana - Cranberries - Nick Cave - ooo daha ßin tane var :) 5 yaşımdan beri mi ne dinLiyormuşum :) yani onlar artık kaLıcı oLdu :) dark side off the moon felsefesini düşünmeden uyuyamıyorum mesela :)
-
ben şu aralar genel olarak pantera dinliyorum...
-
MOR VE ÖTESİ MOR VE ÖTESİ MOR VE ÖTESİ MOR VE ÖTESİ MOR VE ÖTESİ MOR VE ÖTESİ MOR VE ÖTESİ MOR VE ÖTESİ MOR VE ÖTESİ MOR VE ÖTESİ MOR VE ÖTESİ MOR VE ÖTESİ MOR VE ÖTESİ MOR VE ÖTESİ MOR VE ÖTESİ MOR VE ÖTESİ MOR VE ÖTESİ MOR VE ÖTESİ MOR VE ÖTESİ MOR VE ÖTESİ MOR VE ÖTESİ MOR VE ÖTESİ MOR VE ÖTESİ MOR VE ÖTESİ MOR VE ÖTESİ MOR VE ÖTESİ MOR VE ÖTESİ MOR VE ÖTESİ MOR VE ÖTESİ MOR VE ÖTESİ MOR VE ÖTESİ MOR VE ÖTESİ MOR VE ÖTESİ MOR VE ÖTESİ MOR VE ÖTESİ MOR VE ÖTESİ MOR VE ÖTESİ MOR VE ÖTESİ MOR VE ÖTESİ MOR VE ÖTESİ MOR VE ÖTESİ MOR VE ÖTESİ MOR VE ÖTESİ MOR VE ÖTESİ MOR VE ÖTESİ MOR VE ÖTESİ MOR VE ÖTESİ MOR VE ÖTESİ MOR VE ÖTESİ MOR VE ÖTESİ MOR VE ÖTESİ MOR VE ÖTESİ MOR VE ÖTESİ MOR VE ÖTESİ MOR VE ÖTESİ MOR VE ÖTESİ MOR VE ÖTESİ MOR VE ÖTESİ MOR VE ÖTESİ MOR VE ÖTESİ MOR VE ÖTESİ MOR VE ÖTESİ MOR VE ÖTESİ MOR VE ÖTESİ MOR VE ÖTESİ MOR VE ÖTESİ MOR VE ÖTESİ MOR VE ÖTESİ MOR VE ÖTESİ MOR VE ÖTESİ
-
Nightwish, Epica, Therion, Moonspell,Blind Guardian, Amon Amrath, Strarovarious ve DT. ama şu sıralar alternative dinliyorum...
-
1 haftadır dersler dışında kulağımda kulaklık gone with the sin dinliyorum.sanırım depresyondayım.
sonuç olarak
him
-
depeche mode
camouflage
alphaville
duran duran
-
Dream Theater, Queensryche, Liquid Tension Experiment
Pek bi progressive'imdir evelallah :P
-
en çok dinlediğim GRUPlar