-
arkadaşlar çok üzücü bir haber... dün gece O.H.I.O'daki DAMAGEPLAN konserinde bir kişi sahneye çıkıp efsane gitarist DIMEBAG DARREL ve üç kişiyi öldürdü iki kişiyide yaraladı ve polis tarafından vurularak öldü... katilin PANTERA fanı olduğu ve PANTERA'yı DIMEBAG'ın dağıtığını söyledikten sonra ateş açtığı yazıyo ilk haberlerde ama doğruluğu kesin değil...
başımız sağolsun...
YOU KEEP THIS LOVE!!!....
-
ohaa..
nasıl yani??
-
aramıZdan bi efsane daha ayrıldı maalesef..
basımız sağolsun..
-
..çok insancıl biriydi...üsüldüm...):
-
Çok önemli bir şahsiyet aramızdan ayrıldı gerçekten jubei bana taksimde dolmuş beklerken söylediğinde , kendimi gerçekten çok kötü hissettim.
Kullandığı gitarın tonundan , etrafına saçtığı sempatik hareketlerinden ve kendisini o şekilde tanıtmasından öte müzik adına yararlı işler yapmayı başarabilmiş bir gitaristti.
Kendime de çok örnek aldığım , hem solo hem ritim bazında , dünyadaki en iyilerden biriydi.
Çok üzüldüm , başımız sağolsun.
-
ala ala haberini nette bulamadım. bilen varsa lütfen link verebilirmi.
-
www.pantera.com
-
http://www.sabah.com.tr/dun107.html
-
Heavy metalin en hızlı gruplarından "Pantera''nın ve "Damageplan''ın gitaristi Darrel Abbott, ABD'nin O h i o eyaletinde sahnede vurularak öldürüldü. Amerika'yı şok eden olayda kukelatalı bir kazakla sahneye fırlayan saldırgan, gitar çalan 38 yaşındaki Abbott'a kurşun yağdırdı.
özellikle ilk cümlenin sapıtıklığı konusunda yorum yapmak gerekirse ; Bizim bazı gazeteciler hakikaten bazı konularda saçmalama derecesine geliyorlar diyebiliriz.
-
All the power on earth can't change destiny...:(