Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Pamela Spence ???

• Jon Lord • 11 Aralık 2004 03:03 • #445035
    Bence çok güzel bir çalışma.Pamela'nın sesi ve sahneside çok iyi.Manhattan klüp'te bir kere canlı seyretme imkanı bulmuştum kendisininde grubununda performansı çok iyiydi.

İlk albümünü almıştım bütün parçalar çok iyi düzenlenmiş piyasadaki en iyi elektronik synth pop albümlerden biriydi,son albümüde almayı düşünüyorum.Bu hatunun çok uçuk bir sesi var bence.

Her ne kadar yeni elektronik ve alternatif soundlarla pek ilgilenmesemde bazı sesler benim ilgimi çekiyor ve albümlerini alıyorum.İlgimi çeken yeni isimler: Pamela,Hakan Kurşun,Vega
  • sky_forever • 12 Aralık 2004 01:53 • #445080
    O akorları ben söyliyeyim dostum sana Em9 basıyo full istersen onuda yazarım!!!
  • eelmaa • 12 Aralık 2004 15:12 • #445094
    gayet iyi bir şarkı bence çok tebrik helal olsun sözleri de fena değil.
  • mortimer • 12 Aralık 2004 15:52 • #445096
    yer çekimine yenik üstün başın birde hep güzel tınlamış adın adıııın cebinde bir tek numatan kalmış artık herke$ için bir tadımlık

vala bende sevdim nediiim? bi de kızın tavırları sempatik ya çekiyo (benim gibi :P))
  • eternity_17 • 12 Aralık 2004 16:08 • #445097
    sevilmicek gibi diyil ki yaaa ...ilk cıktıındaan beri bayılyrm onaa sşkımm
  • vesta • 12 Aralık 2004 21:38 • #445117
    (HayalPerest'e)
    Anlamadığın için mi soruyorsun; yoksa anladın da çok mu saçma geldi.?!
  • mor_ve _ötesi • 13 Aralık 2004 01:40 • #445127
    Ya şakı güsel.Ösellikle 'yer çekimine yenik üstün başın' bölümü çok şeker olmuş.müziği de çok uymuş.yani cuk demiş oturmuş.ben sevmiyodum aslında onu ama bu klipten sonra fikrim değişti.Bn klipte göslerine hayran kaldım.Hoş bizim göslerimis benziyomuş ama ne biliyim klipte de çok şeker duruyo siyah siyah;)...
  • nazmiyyeaah • 13 Aralık 2004 11:53 • #445135
    Pamela Spencer

ne yalan söyleyeyim, hoş parça. ama aman allah kısmı sanki orda bi göbecik atmak gerektiriyo gibi bir his veriyo. klibi görmedim. ama genel atmosfer iyi parçada. bir de tek tek cümleler iyi. ama rock değil yani bu, iki gitar tıngırdattı diye. kabul etmek lazım. ha bir de parçada teoman parmağı var kanımca. sözlerini kim yazmış acaba?
  • eelmaa • 13 Aralık 2004 16:40 • #445150
    Pamela Spencer

valla ben en çok şarkıda:
    istanbul seni kaybetmiş
    ilaçlayıp berbat etmiş

bi de

eğer sana ihtiyacım var
    dersen her an gelebilirim
    kendimden bir vazgeçersem eğer
    gerçekten sevebilirim.

kısımlarını seviyorum..
    çok güzel :)
  • Jon Lord • 13 Aralık 2004 17:00 • #445153
    Pamela Spencer

parçanın güzel olması için rock olmasıda gerekmez zaten,çok iyi pop parçalarda var önemli olan kaliteli olması bu parça müziğiyle,düzenlemesiyle kaliteli bir pop parça bence.