Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Rotting Christ !!!

• cc_baran • 11 Aralık 2004 00:54 • #445011
    Arkadaşlar;
    Bu gece Ankara-Saklıkent'te Rotting Christ konseri vardı.
    Fazla bir insan potansiyeli yoktu ama gelenler olmayanları aratmadı.
    Rotting Christ öncesi alt gruplardan Suicide'dan sonra adını bile telaffuz etmekten sakındığım ( çünkü ezberlemedim ) saçma bir grup çıktı.
    Suicide tek kelimeyle mükemmeldi,Chuck adına Death'te yorumladılar.
    Sonraki berbattı.
    Ve en son malumunuz Rotting. Süper bir konserdi,kimse yerinde duramadı,gelenler varsa ve Sakis'in hemen önünde saçmalayan bir tip gördüyse bilin o bendim :))
    Suicide Erkan abiden pena aldım,Sakis'e kağıt uzattım ( gülümsedi ),sonra kağıdı basçıları aldı ve elimi sıktı :)))
    her neyse,fevkalade güzel bir geceydi.
    11 Aralık gecesi de İstanbul'dalar,kaçırmayın.
  • m0rtis • 11 Aralık 2004 00:58 • #445012
    Abi bana çaldığı parçaların listesini bulaiblir miin
    play list lazım ...
  • Lindsay • 11 Aralık 2004 01:06 • #445014
    evet ya iyi olur, internette aradigimda bi sürü suicide adinda sonuclar cikiyo
  • cc_baran • 11 Aralık 2004 01:11 • #445016
    lindsday;
    suicide death metal turkey falan birlikte yazarsan bulursun
    mortis;
    izleyicilerden biri sahneden play list'i aldı ama aklıma gelmedi sormak:)) sanırım söyleyemeyeceğim.
  • Lindsay • 11 Aralık 2004 01:15 • #445017
    okay let's check it...
  • m0rtis • 11 Aralık 2004 01:24 • #445019
    peki hangi albümlerden çok çaldı söyler misin?
    ona göre hazırlanalım
    ben sabahtan beri bütün rotting albümlerini dinliyorum konsere hazırlaniyorum eauhae
  • cc_baran • 11 Aralık 2004 01:32 • #445021
    eskileri dinle..
    ;)
  • m0rtis • 11 Aralık 2004 01:35 • #445022
    Non Serviam falna dinliyorum zatne şu an ehehe
    daha eskiski yoktur artık :)
  • cc_baran • 11 Aralık 2004 01:48 • #445027
    Non Serviam çaldılar,orada da kesin çalarlar. ortalara doğru kafanı dinlendir,Serviam'a güç kalsın,ayıp olmasın :)))
  • andresson • 11 Aralık 2004 23:33 • #445073
    Şimdi İstanbul Kazablanka'daki konserlerinden geliyorum. İlk grup Moribund Oblivion'a yapılanları görünce üzüldüm. Belki de en iyi çaldıkları konserdi. Sahne arkadasinda grup elemanları ile beraber olunca moral bozukluklarını bizzat görünce üzülüyor insan. Ya tamam ben de beğenmiyorum müziklerini de belli bir düzeyleride var ve onların mentalitesinde her grup devam etseydi çok iyi şeyler çıkardı ama bilmem artık nasıl devam ederler.

Yabancı gruplar gelmeye başladıkça zaten zayıf çok zayıf olan ( 15 milyonluk istanbulda 250 biletli izleyici ve grup elemanları buna iyi diyor ??? ) dinleyici kitlesi yerli gruplara hiç saygı göstermemeye başladı.

Zaten eğer müzik yapıyorsan bu ülkede inanın kendiniz için yapmalısınız. Hiçbir kaygı duymadan en orjinal düşüncenizi koyun ve asla tek başına bu işten para kazanmayı düşünmeyin özellikle heavy metal ve alt dallarında taviz vermeden çaşacaksanız.

Birde seyirci tepkisi asla sizi ilgilendirmesin. Gerçekten iyi müzik dinleyen insanların sayısı bellidir ve her zaman azdır. ( 1990-95 arası yerli gruplar açısından daha iyiydi durum izleyici fazlaydı. )

Backstage de gördüklerimi de aktarıyım Rotting Christ da oradaydı bir iki lafladık. 2,5 metrekarelik bir odada ne su ne yiyecek ikramı hatta tuvalet bile yoktu. Bir ara davulcuları tuvaleti sorduğunda cevabım sadece gülmek oldu karşılıklı güldük. Bunlarda 1989 - 2004 yani 15 senelik dünyaca ünlü bir grup. Ha sonradan öğrendim King Diamond'da aynı imkanlarla orada konser vermiş. Bu yazıyı henüz grup kurmuş ya da kuracak arkadaşlara yazdım neyle karşılaşacığınız bilin. Seyircilerde şunu bilsinler ki orada ki Türk grubu sizin verdiğiniz parayla hayatını kazanmıyor. Sadece amatör olarak yaptığı bir uğraşını sergiliyor. Beğenmiyosan izlemezsin ya da geç gelirsin ya da saçma bir tepki göstermezsin ön tarafı boş tutarsın.