-
Arkadşlar herkese mrhb. şu anda moralim gerçekten çok bozuk şu anda en sevdiğim gruplardan biri olan pantera nın eleltro gitaristi Darrell Abbott'un öldüğünü garaj dan öğrendim... bu nasl bir mantıktır ya herif sahneye çıkacak ve onu öldürecekler bgn bu adamın başına gelenler ileride belki bzm başımıza gelecek...
-
ben de dün tv de duydum... gerçekten berbat birşey!!! ama katilin Abbott'la kişisel sorunları var mı ya da derdi neymiş merak ediyorum!!! zaten 4 kişiyi öldürmüş ve polis de katili öldürmüş (mü?! evet öyleydi galiba)
-
evet öyle gerçekten çook kötü bi durum pantera bana göre iyi bi grup ama bu pislik yalnızca darrell abbotta değil bütün metalcileredir(çok politik oldu) Bu pisliğiyse bizler cevap verecez.naapıcaz metal müziği yoldaşlarla en yüksek seviyesine çıkaracağız.böylece pis rapçiler yerin dibine girecek ve diğer tarzlar.hepsinden nefret ediyorum :-))!!!
-
böylece pis rapçiler yerin dibine girecek ve diğer tarzlar.hepsinden nefret ediyorum
ne alaka yaa??
-
harbi ne alaka?
eğer onu bi rapçi öldürdüyse bile(ki ben böyle bişi duymadım) bütün hepsini genelleyemeyiz,tamam bende hiç sevmem o tarzı ama bu nefret niye?
yerin dibine gireceklermiş pöh!ilkokul zırvasından başka bişi değil bu söylediğin!
hem biz burda Darell Abbotu anmalıyız kin kusmamalıyız üstelik böyle çocukça!
son olarak ilk söylemek istediğimi söyleyeceğim;ben müslümanım ve Darell değildi ama yine de onun için Allah rahmet eylesin diyorum!(umarım Allah müslüman olamasada ona bir torpil geçer bu kadar güzel şeyler kattığı için müziğe ve bizlerin hayatına bu kadar şay kattığı için)
umarım öbür dünyada mutludur!Ben Panterayla orta okulda tanıştım ve benim ilk dinleğim gruplardan biridir bende çok özel bir yeri vardır bu grubun!Umarım Darrell'in mekanı cennet olur!
-
katil rapçi falan değil ya,bırakın allah aşkına. çok eski ve sağlam bir pantera fanıymış. sebebini konuyla ilgili garaj haberinde detaylıca yazdım. bu arkadaş metal diyor ama profili pek de öyle göstermiyor. işini iyi yapana saygı duyacaksın,metalin imajına kaptırmayacaksın kendini,metal içinde neler barındırıyor bileceksin,kökenine ineceksin işin,beş değil beş bin grup bileceksin,bu özentiler kahrediyorlar adamı.
-
Hakkaetn şimdi sizden öğrendim ve şok oldum vatandaşlar.Ben burda farklı bi noktaya geçicem:
KİŞİSEL SİLAHLANMAYA SON!İNSANLAR SİLAHSIZLANMALI!
Dünya olarak müthiş bir kaos ortamındayız.Bir insanın ölmesi gerektiğine başka bir insan karar veremez.Çünkü o canı o insana diğeri vermedi.Kişisel silahsızlanma bilincini oluşturmamız lazım. Bence en önemli konu budur.
Ben küçükken rap de dinledim. Her tarzda güzel şeyler vardır. O tarzı da sevenler ve dinleyenler var.Tamam belki melodisiz ama onların hiç birinin adam öldürtme diye bir düşüncesi yok.Her müzik evrenseldir ve isteyen istediği mesajı alır.
İşte biri daha elimizden kaydı gitti.Yakın gelecekte bunlar Türkiye'de de olmaya başlayacak.Benim anlayamadığım nasıl olabilmiş bu. Britney veya plak şirketlerinin gazladığı başka biri olduğunda koruma ordusu var da nasıl Pantera'da yok.Ya da varsa nasıl böyle bir hata yapabilmişler.
Gerçekten çok üzgünüm ;(
-
gerçekten adama yazık oldu. belki bilimezsiniz megadeth bile darell abott u gubuna istemişti ve adam bunu reddetti dünyaya gelen çok sağlam gitaristlerden biri.
pinus_antares pantera normal hayatında koruma ordusu ile gezmiyo adamlar bizim gibi yaşıyolar sadece onlar bizden daha kaliteli gayet normal insanlar gibi tek başına çıkıp gezen adamlar gayet rahatlar türk olsalarda taksime gelip bi barda bizle bira bile içerlerdi:D
arkadaşlar r&b ciler veya cluberlaar olmasa, herkes metal dinlese bu işin zevki kalmaz bırakın ayrıcalık bizde kalsın.....
-
suçlu!!!!!
bir kere adam nasıl oluyor da silahla konsere girebiliyor? arama yapmıyolar mı? türkiyede olsa anlarım da....
-
suçlu!!!!!
olay bir gece kulübünde meydana geliyor,her türlü pisliğin döndüğü yerlerden biriymiş,para yedirmiştir mekana. ya da bir yolunu bulmuştur,önceden içeride sotelemiştir veya başka bir şey,istenirse yapılır yani.