Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

MAT

• souls_for_rent • 11 Aralık 2004 09:31 • #445039
    Arkadaşlar MAT'ın demolarını dinlediniz mi bilmiyorum ama ben çok beğendim... Daha önceki demolarını da dinlemiştim( 1999 da ya da 2001 de kaydedilmişti...) ama bu kez daha iyi bir iş yapmışlar... canlı izlemedim bu adamları ama iyi müzik yapıyorlar bence... dinleyenler varsa yorumlarını merak ediyorum (reklam değil ha! valla! :)))
  • Single_FACTOR • 11 Aralık 2004 11:01 • #445042
    Gibi Gibi Coverları güzel olmuş,Kayıt kalitesi ve gitar tonlarını iyi kullanmışlar.Yosun şarkısı diğer şarkılara göre daha ön planda. Vokal hep aynı kalıpta ve oktavda söylediği için bana itici geldi,Genel sound ve konsepte bakarsak günümüzde aynı tarzı yapan aynı sounda sahip birçok grup olduğunu düşünürsek farklılık adına bence yapılmış olanı yeniden yapmışlar.
  • cyco130 • 19 Aralık 2004 19:16 • #445570
    İlk demoyu 2002'de kaydetmiştik. Ama elimizdeki olanaklar bir hayli kısıtlıydı. Bu son demoda herhalde çok daha iyi bir iş çıkardık.

Tüm eleştiriler için teşekkürler. Hepsini değerlenidiriyoruz. Zaten bu işteki amaç da eleştirileri almaktı.

Mesajın bundan sonraki kısmı reklam :)

Tabi ak ile kara canlı çalarken/söylerken belli olur. Gelebilen herkesi Pulp'a bekleriz.

www.matonline.net
    mat.garaj.org