Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

keane dinleyenler yorumlarınız nedir?

• ocean_spray • 11 Aralık 2004 19:11 • #445058
    2-3 senedir hiçbir albümle bu kadar heyecanlanmadım. çok güzel bir piyano ve davul bütünleşmesi.
  • ASPRYN • 11 Aralık 2004 21:06 • #445065
    Degisik birseyler yapmaya calısmıslar ve kotude olmamıs.Ama sanki sarkılar kendini tekrar ediyor.
  • hummingbird • 11 Aralık 2004 21:27 • #445066
    somewhere only we know, this is the last time, everybody changing gibi şarkılarıyla kulağımı okşayan
    bi grup. kaliteli müzik yapıyorlar umarım bozulmazlar.
  • Single_FACTOR • 11 Aralık 2004 22:40 • #445070
    Davul-vokal-piyano ile gitarın müzik yapmak için gerekli olmadığını kanıtlamak için yola çıkmışlar sanki ve de çok iyi yapmışlar bence günümüzün bir çok gereksiz alternative grup cöplüğünde daha iyi müzik yapıyorlar.Q Magazine de yılın en iyi albümü secmişti Hopes And Fears ı.sound özellikle de vokal bence A-HA dan Morten Harket dan daha çok etkilenmiş Morissey e benzer yanlar da var.Ayrıca benzer sound da bir albüm daha dinlemek te isterseniz size A-Ha (1990)East Of The Sun West Of The Moon Albümünü şiddetle tavsiye ederim.

"Ocean_Sypray" : Manic street Preachers formunu da sen açmıştın hatırladığım kadarıyla eline sağlık.
  • Nem • 12 Aralık 2004 03:43 • #445082
    Evet takrar olayına katılıyorum, tüm albümü dinleyince insanın biraz içi geçiyor. Sanırım "kadife sesli sanatçıların" genel özelliği bu, ne söyleseler aynı tınlıyor ;)

Ama yine de güzel olduklarını düşünüyorum bu adamların. Somewhere only we know bana Travis'i çağrıştırıyor nedense. Bir anda gitar girecek coşma olacak diye bekliyoruz ama boşa çıkıyor bu bekleyiş :) Girmiyor gitar filan. Efendi efendi çalmışlar gitarsız filan..

Everybody's changing'in klibi de enteresan bu arada..
  • souls_for_rent • 12 Aralık 2004 10:02 • #445084
    somewhere only we know'u ilk duymuştum... güzel şarkı... this is the last time da güzel... ama diğer şarkıları beni pek sarmadı...
  • ocean_spray • 14 Aralık 2004 17:22 • #445203
    sağol kaliteden yanayım hep. bence müzik bi hayat tarzı insanın yaşayışını ve diğer insanlarla olan ilişkilerini bile etkiliyor. ben artık mtv seyretmiyorum sizlerde seyretmeyin bence çünkü orda müzik artık bi hayat tarzı olarak değil zaman geçirme aracı olarak sunuluyo berbat bi hal aldı bu piyasa..