Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

rockorotrof canlılar

• death_glory • 12 Aralık 2004 19:31 • #445105
    “Sex, drugs and ROCK’N’ROLL...” çok üstadımızın hayat felsefesi; belki de böylesi en güzeli.. beyinleri alkolle uyuşturup, müzikle yıkamak ve doyasıya haykırmak.. hayatta bunlardan daha iyi bir “painkiller” olabilir mi?
    İşte rocknroll un ilk filizlendiği yıllarda insanlar buyüzden ikiye ayrıldı: bu akımı oluşturanlar ve onların karşıtları. Zaten rocknroll bir tür başkaldırıydı. insanlar yıllarca içine attığı toplum problemlerini böyle kustular ki bu özellikle sağcı kesim için çok büyük bir tepki oldu. Çünkü onlara göre bu müzik ve bu yaşam tarzı şeytana aitti! Bu gün bile toplumdan susması, boyun eğmesi isteniyor ki; o yıllarda daha ilkel bir dünyadan böyle bir çığlığın kopması büyük bir yankı uyandırmıştı. Bir düşünün, melek olmaları için tek eksiği kanatları olan Ledzeppelin in bile ismi satanizm olaylarına karışmış! Heralde Marilyn manson o yıllarda çıkmış olsaydı insanlar bunu kıyamet sayardı!
    Bu günse herşey bambaşka. İnsanlar ne yana saldıracaklarını şaşırmış durumda. Herşeyi kemirip bitirdiler; her kılığa girip çıktılar ve sıra satanizme geldi!
    Satanist olmak, metalci olmak, kafa sallamak cool kesimin yeni modası! Ve ben bu zavallı yeni nesile çok acıyorum. Hiçbirşey bilmiyorlar, hiçbirşey görmemişler! Özgür olduklarını, hayatı bir kenara attıklarını zannediyorlar oysaki hayatın tam ortasında klasik “yaşayan insan” örneklerini veriyolar işte! Ben nasıl dikkat çekerim? Günümüzün en büyük problemi!!!
  • heimdall • 13 Aralık 2004 03:10 • #445130
    +100000000000000000000000000000
    ama Marilyn manson gibi zibidiler gösteri baş kaldışı yapıyor ve sadece tipi ve sapıklıkları var ama o dönemde insanlar makyaj yapmaya gerek duymuyorlardı isyan için ve yapanlarda(örneğin babalar yani Kiss) gerçekten asiydiler!
    ve şu son dönemlerin rock "yıldızı" sayılan tipleri(en azından çoğu)ve günümüzün asi görünümlü tikkyleri bence sadece zavallı ucubeler o kadar!