-
Ya işte yorumlarınızı bekliyorum..bence sarkı sözleri çok güzel ve anlamlı(tamam sarısın seviyorda olabilirsiniz.grubu sadece bu sarkıyla yargılamak cok sacma bi sey,diger sarkıları iyice bi dinleyin bence)..vokalin seside iyi baya..Kısacası uzun zamandır dinlemekten bıkmadıgım gruplardan biri..
Siz neler düsünüyorsunuz bakalım??
-
Elemanlar sağlam da yaptıkları müzik beni açmıyor...
-
hocamın sesi güzeldir tabe(mimar sinan)
grup bence baya başarılı.ve belli bir hayran kitlesi edinmiş.çok orjinal cd kapları var.
müziğe gelince.eğlenceli şarkıları genelde hiç sevmem.ama bu grubun eğlenceli şarkılarını dinleyebiliyorum.biraz daha sertleşebilirler
-
Bildim bileli çok uğraşıyorlar.
Ama Old school rock... Nereye kadar? bu tarz artık çekici gelmiyor kimese.
-
valla bildiim bi "sarışınlar boktur" şarkısı var belki başka da vardır ama hatırlayamadım
eğlenceli ama dinnemem
-
anladım ki sevgilim sarışınlar boktur ve gerçek aşk yoktur mu öyle bişeyi vardı ..okadar ehueheu
-
bence biçok alternatif gruptan başarılı..Özellikle vokal..Yaptıkları tarz belki biraz kolay anlaşılır bişiy ama yinede bence çok çok başarılı bi grup yeni albümünü bekliyorum...
-
bi kere elemanlar has elemanlar, "biz müzik yapıyoruz cool insanlarız biz" modunda gezmiyorlar, birçok grubun tersine hayran kitleleriyle iletişim içerisindeler, sırf bu yüzden takdir edilmesi ve örnek alınması gerekir diye düşünüyorum bu grubun. müziklerine gelince, müzikal anlamda çok yoğun parçalar icra etmeseler de demo albümleri piyasadaki pek çok albümden daha fazla dinlenebilirliğe sahip diye düşünüyorum. ayrıca sadece eğlenmelik şarkılar yapan bir grup olarak da düşünülmemeli, en azından ellerine "korsan" adlı cd geçen insanlar böyle düşünmez, ha tabi sadece "sarışınlar boktur" dinlediyseniz ve bir grubu dinlediğiniz tek bir şarkısıyla yargılıyorsanız size söyleyecek sözüm yok. ama bu kadar önyargılı değilim diyebiliyorsanız size bir "kırık", "hepsi hepsi hayat nasıl olsa" ya da "böyle demişti rüzgar" dinlemenizi şiddetle tavsiye ederim. bana her zaman çok şey anlatmıştır bu grup.
-
shadow'a yüekten katılıyorum..Söyledikleri çok doğru.Şu ana kadar dinlediğim en iyi demo albümm aslında pek demo gibide değil gerekli reklamı yapılsa baya satcak bi albümm tabiyki eksikleri var ama fazla bişey beklemek yanlış olur..Eklediğin şarkılara burdayım aslındayıda ilave etmelisinn.:!
-
eglenceli