-
güzel bişey oldu bence sizce nasıl olmuş
evde yaptım
sadece gitarı ben çaldım, diğer enstrümanları bilgisayardan yaptım.
alttan indirebilirsiniz.
www.turkbehcet.com/mp3/yalanwav.mp3
-
bilgisayar sesleri çok ortada ama gitarını biraz daha ön plana çıkart manyetiklerinide değişsen iyi olur :P
güzel olmuş ;)
-
yaw abi sağolda, şu manyetikleri nerden alıyonus, aradım sordum bulamadım... dinlediğin için sağol:)
-
candan erçetinin yalan şarkısını yapmıştım..burda da yalan ı görünce aha dedim bu arkadaş da yalanı yapmış indirdim :))))ama değilmiş..
ilk once vokalin sesini çok kısmışsın...ayrıca ses de boğuk geliyo delay ve chorus ile oynamanı tavsiye ederim..
-
kısa bir solo beklerken...tam şarkı çıktı...
girişteki soloyu beğendim...Davullar güzel...
sözler iyi..."dünya yalan"...
gerçeğin peşinde olanlar için iyi bir yol gösterici olabilirsin...
komple bir şarkı...
iyi çalışmalar...
-
Davulda çok fazla Crash kullanılması şarkıların dinamiğini düşürüyor, bu yüzden sadece temponun yükseldiği yerlede kullanılmasını tavsiye ederim.Gitar soloları daha anlamlı olabilir.bassların gitarla aynı notayı basması basın özelliğini kaybettiriyor.bazı yerlerde gitar ve bass uyumunun 1-3-5 armoni düzeninde çalınması daha iyi olur Vokalde çok çalışmalı bence.şarkı bittikten sonra akılda kalan birşey olmuyor.genede şarkı için harcanan emek taktire değer...
-
çok teşekkürler, sizin sayenizde, daha iyi şeyler çıkacağına inanıyorum.
maddi anlamda imkansızlıklardan dolayı 1,5 yıllık bir çalışmadan sonra bunlar çıktı.
amfim yok, amfi olarak direk bilgisayarı kullanıyorum, ses kartıda çok iyi bişey değil, creative es10xx modellerinden.
gitar desen en ucuz gitar. yani anlayın artık en dandik sistemde, bunları yapabiliyorum.
eğer orta derecede gerçek enstrümanlarım olsaydı daha iyi şeyler yapabilirdim.
gitar, bass, davul, bunları çalabiliyorum, bilgisayar seviyemde iyi.
neyse fazla uzatmiyim, hepinize teşekkürler...
ayriyetten de mikrafon, 5 milyonluk bilgisayar mikrafonu :)
-
:)
Bu topic üstte durmaya layık
-
Gitarın tonları kötü olmasına rağmen fazla sırıtmamış. Parçanın melodiği güzel. Ama sözleri bana göre kötü. Daha da mecazi bir anlam yükleyebilirdin ve sana tavsiyem kalıplaşmış parça formatlarından uzak dur. Ancak müzik anlayışın güzel. Böyle devam edersen iyi birşeyler yapabilirsin. Umarım yazdıklarımı bir özeleştiri olarak kabul edersin. Sağlıcakla kal,
-
ayrıca fl stüdıoyu oneririm ...