Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

The Mongollar

• karete • 13 Aralık 2004 07:07 • #445133
    abi bu grup dinlenir mi? dinlediniz mi? dinleyenler düşünceleriniz nedir hele bi parçası var kızın birinin çok hoşuna gitmiş sizce şarkılarda bi bozulmamı oluyo teknolojiyle birlikte teknoloji adı altında yobazlaşıyormuyuz bence çok kötü parçaları özelliklee dinazor.....ğı adamın birine dedim böyle parçamı olur diye siz gidin queen dinleyin dedi :) tuhaf yaene biide geri kalmış dedi apışıp kaldım
  • cc_baran • 13 Aralık 2004 12:30 • #445139
    abi grup direkt geyik zaten.
    üç Lombak çizerinden oluşan bir grup bildiğim kadarıyla;
    Bahadır Baruter
    Bülent Üstün ( ??? )
    ............
    Bende tam bilmiyorum ama Mongollar diye de bir köşesi vardı bunların. İşte üç tane müzisyen arkadaşın bi rock grubu var,ünlü olmak için her yolu deniyorlar falan filan... Geyikti,mizah çizerlerinin bir eğlencesi,sitelerinden falan indirebiliyordun mp3'leri.
  • Ktulu • 13 Aralık 2004 19:30 • #445161
    adres ne abi hemen dalalım :)
  • psycho_cat • 25 Aralık 2004 15:13 • #445795
    bahadır yok o grupta artı o grup geyik değil eski bir grup bülent üstün(gitar) memo tembelçizer (basta) www.lombak.com da 3 tane şarkıları var ama 2-3 tane şarkısı daha var onların bende 5 tane var ..artı o gurubun eski adı grup testis ...mongollar sadece çizdiği karekterlerin adı grubun gerçek adı grup testis..artı davulda birzaman andaç varmış (tuğçenin çizeri) şimdi kim var bilemiyorum..grup varmı onu da bilmiyorum ..şarkıları enene menene dinazor taş.. ve olmuyor var lombak ta
  • cc_baran • 25 Aralık 2004 15:30 • #445797
    niye kızıyorsun arkadaşım,bende tam bilmiyorum dedim işte :))
    ama iyi geyik yapıyorlar,o parçalar geyik en azından,Lombak çizerlerine yakışır.

bi sigara versenize...
  • nesya83 • 25 Aralık 2004 16:11 • #445800
    grup testismi?..ciddimisin
    şaşırdım...
    grup testisken çok aramıştık biz onları bi iş için...sonra dağıldıklarını duymuştum
    sonrada unutuldu
    ..
    eskiden iyilerdi beaa..
  • Ktulu • 25 Aralık 2004 17:26 • #445807
    Dinazor Taş... parçaları çok sağlam :))

Dilime dolandı paso onu söylüyorum orda burda.. Millet de ne diyo bu salak diye bana bakıyo :DDDD
  • cc_baran • 25 Aralık 2004 17:28 • #445808
    ehe,sağlam sözleri var değil mi??
    :))
  • thriller • 25 Aralık 2004 18:40 • #445812
    bende moğollar sandım..dedim ne dio bu karate yine :))
  • karete • 26 Aralık 2004 04:54 • #445832
    bence çok terbiyesiz günümüz popçularıyla aynı kefeye konmalı enstrüman çalıyolar diye iyi filan olcekler değil düşünsenize annenizle gezerken yanınızdan bi araba geçiyo yükses sesle dinazor dinazor diyo gelde camları indirme .)