-
ilk önce bi dream theater iptal ettikleri konseri yapsin sonra megadeth yeni albüm için gelsin,sonra da bi pain of salvation gelsin; gideyim, sonra isteyen gelsin isteyen gelmesin umrumda olmaz :p
-
hey gidi günler..korn hea..keşke daha değişik birşey isteseydim allahtan:)wayy diyorum tekrar
-
Dimmu Borgir
Darkthrone
My Dying Bride
Cradle of Filth
Opeth
-
yukardakilerin hepsi birgün gelir ama LİNKİNPARK asla
-
eksik kalsınlar..
-
Opeth?
Opeth ankaraya rock stationa gelsin yanında isim olur
iton maiden
iced earth
pantera
birde Güzel Ülkemin En güzel grubu pentagram albüm yapsın yanında birde konser versin
-
Opeth?
ya ben eskiden at yarışıyla çok ilgilenirdim venom diye ingiliz atı vardı bu venomla o venom ne alaka
-
RED HOT CHILI PEPPERS!!!
RED
HOT
CHILI
PEPPERS
john un sololarını canlı dinlemek, flea nin bassı sayesinde midemi kaybetmek, chad in öküz vuruşlarını kalbimde hissetmek, anthony nin şarkı söylemesiyle uzaklara uçmak istiyorum!!!! red hot chili peppers ı canlı dinlemek istiyorum!!!
ve david bowie, aerosmith...
-
Metallica gelsin len. görmeden ölcez anasini satayim. ne kadar simdi pek sevmesemde 1kere daha gelsinler be. simdi hiç kimse öhkk sevmem metallica yi demesin abi , mutlaka bir zamanlar sevmisliginiz vardir. tamam hadi hiç bir zaman sevmediniz ,len one da twin pedal kisminda-master of puppets ta-for whom da hiç mi gaza gelmediniz. ne, rapçi misiniz? he tamam o zaman.
-
abi bu arada metallicanın türkiye ye geldiğini gösteren bi video varmı?canlı perfonmans?ya da satılırmı hiç bi yerlerde??