Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

k1zlarm1 daha iyi punk yap1yo erkeklermi yaz1n gari

• eelmaa • 17 Aralık 2004 16:22 • #445408
    öyle bitti deyip çekilmek olmaz.
    söylüyorsan bir şey devamını da düşünmelisin.
    yok eğer tartışmayacağım gerek duymuyorum dersen susarsın..

konuya gelince,ne tarz dinlediğimin senin açından ne ifade ettiği inan umrumda değil.salt rock dinleyen bir insan değilim.çünkü müzik benim için başka şeyler ifade eder.ruh halimle ilintilidir.bunu anlaman zor gibi...

zevklerini tartışmıyorum demişsin ama daha lafının başında benim zevklerime müdahale etmişsin.bu noktada da kendinle çelişiyorsun.dinlediğim müzik konusunda kimseye hesap vermek zorunda değilim.

tamam şahsi düşünceni söylemişsin.beğendim demişsin..eyvallah..belki şunda da haklısın açıklama yapmalıydım neden saçma bir tartışma olduğu konusunda.yapmamışım özür.ama yapsaydım emin ol şunu derdim.kabiliyet olayı cinsiyetle orantılı değildir...

bir karakter tarifi yapmışsın.neyi kastettiğini anlamadım çünkü punk dinlemem.bununla da bana sorup sormadan bazı şeyleri yamamış oldun.

şimdi..tartışmayı devam ettirebilirsin.ya da susup çekilebirsin.eğer devam ettireceksen de lütfen bazı saygı kuralları çerçevesinde olsun.saygısızlık yaptın demedim.daha önceden bu tür şeylerden dilim yandı o yüzden...
  • minasius • 17 Aralık 2004 16:46 • #445410
    Bitti kısmı o mesaj içindi. O anki ruh halim onu yazmamı gerektirdi ben de yazdım. Sabaha kadar tartışabilirim, tartışmayı severim (Kavgayı sevmem).

Şimdi Punk dinlemiyosan da biliyorsundur tarzının biraz sert olduğunu. Yani punk hep erkekler tarafından yapılagelmişken bir de kızların nasıl yaptığını görmek ilginç oluyor. Ben de sırf punk dinlemem hatta nadiren dinlerim ama sadece bu topic i gördüm görüşümü yazdım. Zaten bu kısmı geç seni ilgilendirmiyormuş :) Ayrıca kimseye hesap sorduğum yok, bilemediğim birşeydi neden bu grubun bu kadar aşağılandığı ve tiksinç bulunduğu. Çünkü ben güzel bulmuştum ve tiksinç biryerlerini görmüyordum, haliyle bilmemek değil öğrenmemek ayıp düşüncesiyle duygularımı aktardım, sen zevklerine müdahale ettim sanmışsın.

Yaptığım tarif şu idi:
    - Yabancı müzik (Rock, Punk, HipHop vs) dinleyen, bu müziklere hayran olan, ancak aynı tarz müzik Türkiye'de yapıldığında (ya da Türkçe) bununla dalga geçen, Türkçe Punk (ya da Rock, Hiphop vs) olur mu diyen tip...

Bu karaktere uymak için punk dinlemek gerekmiyor!

Asla tartışma sırasında karşımdaki insanın düşüncelerine saygısızlık etmem. Hepimizin insan olmasından kaynaklanan ve ortak sayılabilecek özelliklerimizin bazılarının neden farklı olduğunu merak eder araştırırım (Örneğin herkes çiçek kokusunu sever, sen sevmezsin bu bende merak uyandırır). Buna saygısızlık demiyorsan sorun da yok.
  • eelmaa • 17 Aralık 2004 16:57 • #445412
    hımm.
    dediklerin bunlarsa anladım t ş k ederim açıklamalar için.
    anlaştık :)
  • minasius • 17 Aralık 2004 17:04 • #445414
    güzel!
    anlaşmamıza sevindim :P
  • morvedelisi • 17 Aralık 2004 19:04 • #445428
    niye heryerde kız-erkek davası çıkıyor
    ne alaka???
  • dıpdıp • 17 Aralık 2004 21:35 • #445437
    yaln1_ anna_1ld1m arkadas1m onlar tam te rsine
  • dıpdıp • 17 Aralık 2004 21:37 • #445438
    eyvallah
  • dıpdıp • 17 Aralık 2004 21:38 • #445439