Bitti kısmı o mesaj içindi. O anki ruh halim onu yazmamı gerektirdi ben de yazdım. Sabaha kadar tartışabilirim, tartışmayı severim (Kavgayı sevmem).
Şimdi Punk dinlemiyosan da biliyorsundur tarzının biraz sert olduğunu. Yani punk hep erkekler tarafından yapılagelmişken bir de kızların nasıl yaptığını görmek ilginç oluyor. Ben de sırf punk dinlemem hatta nadiren dinlerim ama sadece bu topic i gördüm görüşümü yazdım. Zaten bu kısmı geç seni ilgilendirmiyormuş :) Ayrıca kimseye hesap sorduğum yok, bilemediğim birşeydi neden bu grubun bu kadar aşağılandığı ve tiksinç bulunduğu. Çünkü ben güzel bulmuştum ve tiksinç biryerlerini görmüyordum, haliyle bilmemek değil öğrenmemek ayıp düşüncesiyle duygularımı aktardım, sen zevklerine müdahale ettim sanmışsın.
Yaptığım tarif şu idi:
- Yabancı müzik (Rock, Punk, HipHop vs) dinleyen, bu müziklere hayran olan, ancak aynı tarz müzik Türkiye'de yapıldığında (ya da Türkçe) bununla dalga geçen, Türkçe Punk (ya da Rock, Hiphop vs) olur mu diyen tip...
Bu karaktere uymak için punk dinlemek gerekmiyor!
Asla tartışma sırasında karşımdaki insanın düşüncelerine saygısızlık etmem. Hepimizin insan olmasından kaynaklanan ve ortak sayılabilecek özelliklerimizin bazılarının neden farklı olduğunu merak eder araştırırım (Örneğin herkes çiçek kokusunu sever, sen sevmezsin bu bende merak uyandırır). Buna saygısızlık demiyorsan sorun da yok.