Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

ÖLDÜNÜZ MÜ!!

• death_glory • 18 Aralık 2004 14:59 • #445495
    nerde bu millet abi ya nerdesiniz! yani yalnızlığın çok fena koyduğu şu saatlerde bir şişe bira yerine garaja girip belki aynı kafada birkaç kişi ya da müzik hakkında yazacak kayda değer bişeyler bulur da kafa dağıtırım diye düşünmüştüm! kafam fena bozuk, insanlardan hiç bu kadar nefret etmemiştim ve en ağır bunalımlarımda bile kendimi bu kadar yalnız hissetmemiştim!! bana arkadaşlık eden tek şey 20-30 yıl öncelerde yapılmış bi şarkı şuan ki; o şarkı hakkında konuşup anlaşabileceğim bir kimsecik yok!!!
    ya eskiden burası böyle değildi abi, şu başlıklarda rocknroll yazardı, metal yazardı... babaların isimleri yazardı... tamam ya herkes pes etmiş demekki!!! garajın ömrü de bukadarmış!!!
  • andresson • 18 Aralık 2004 15:28 • #445497
    turkrocka gel songlessbird nickim buraya artık birşey yazmayacağım da orada bayağı aktifim :)
  • chazy_chazzz • 18 Aralık 2004 16:35 • #445498
    evet yaaaa hepten yittibizim garaj zaten drslerden yeterince bunalıyorum bir de garajın bu halleri hiç çekilmiyo arasıra girip bi, kaç arkadaşla mesajlaşıyorum haberlere şöyle bi bakıp çıkıyorum o kadar gerçi arkadaşlarıda yavaş yavaş msne alıyoruartık daha az uğrarım sanırım ama kaçmakta çözüm değil turkrock rock başlığı altında açılan bi site olduğu için bu kadar batmaz belki ama genede bozulur bence.......