-
selamlar . Gördüğüm kadarıyla burada bu tür gruplar dinleyen fazla arkadas yok ama varsa ve bu albümü dinlemedilerse tavsiye ederim. 2004 albümü . Yine nefis olmus bana göre. Mother of abomination , gilded c*nt , medusa and hamlock ,coffin fodder (melodiler müthiş)öne çıkan parçalar dicem ama öne çıkmayan parça az gibi. paylaşmak istedim . saygılar
-
Cradle of Filth her albümde çok daha güzel ve çok daha profesyonel bir iş çıkarıyor,özellikle son 2 albümde inanılmaz teknik gelişmeler var. Bunu Sony firmasıyla anlaşmalarına bağlıyorum.
Bitter Suites to Succubi albümünü beğenmem sadece.
Cruelty and The Beasth favorimdir.
Damnation and A Day kayıtları bitmesinden çok az bir süre sonra Nymphetamine kayıtlarına girdiler ve şaşılacak şeydir ki iki albüm arasında bir etkileşim,bariz bir benzerlik yoktur.
-
Bitter suites to Succubi konusunda haklısın. Dediğin albümden Cruelty brought thee orchids ise tüm zamanların en iyi parçalarından bence . dusk and her embrace de çok iyidir albüm olarak. saygılar.
-
Guilded Cunt, davul konusunda aşmış bi parçadır özellikle.
Ama ben Cradle'ın son 3 albümde eski sertliğini ve atmosferini yakalayamadığını düşünüyorum. Özellikle son albümde söz yazarken hiç uğraşmamış Dani. Hele ki Nymphethamine'de. Ben en çok Dusk, Vempire ve Cruelty albümlerini seviyorum. Cradle'ın efsane parçası ise kesinlikle Queen Of Winter'dır bana göre (Vempire'da).
var zaten bende tüm albümleri gibi bu da süper....
-
Ktulu doğrusun,eski sertlikleri yok,daha melodik ve farklı bir yön çizmişler,dolgunluk artmış,ikisininde ayrı bir tadı var.
ama cruelty albümünde belliydi daha farklı bir şey deneyecekleri,bana kalırsa güzelde oldu.
cruelty'de bathory aria da çok iyidir,girişi ağlatacak kadar romantiktir,sözler sağlam aşk sözleridir :)))
dusk and her embrace'ta da gothic romance çok iyidir.
bi sigara versenize...
-
Dusk:
Malice Through The Looking Glass
Beauty Slept in Sodom
Vempire:
Queen Of Winter,Throned
Nocturnal Supremacy
The Rape And Ruin Of Angels
Cruelty:
Cruelty Brought Thee Orchids
Beneath The Howling Stars
Lustmord And Wargasm
bunları da unutmamak lazım.
Cradle Of Filth - Nymphetamine_
Bu albüm daha piyasaya çıkmadan dinleme fırsatım oldu.çok merak ediyodum ama beklediğimden de iyi çıktı.Bence çok basarılı ve eskiye göre daha melodik olmus.klavye,partisyonlar da baya iyi .bu arada albüm kartonetleri de güzel.konuk vokalist , Liv Kristine secimide son derece akıllıca.
Painting Flowers White Never Suited My Palette (Instrumental) parcasını dinleyin bence.
son cektikleri klipte çok iyi mutlaka edinin derim:D
Nymphetamine TrackList;
01. Satyriasis (Intro)
02. Gilded *****
03. Nemesis
04. Gabrielle
05. Absinthe with Faust
06. Nymphetamine (Overdose)
07. Painting Flowers White Never Suited My Palette (Instrumental)
08. Medusa and Hemlock
09. Coffin Fodder
10. English Fire
11. Filthy Little Secret
12. Swanson For A Raven
13. Mother of Abominations
-
bence çok dandik bi grup.beş para etmez.latif doğan dinlemeyi tercih ederim....
-
yapma etme bea,otur dinle dikkatlice,cradle babadır,sana cradle yakışır,bilirim ben seni :))