Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Cradle Of Filth - Nymphetamine

• oturanboğa • 20 Aralık 2004 10:53 • #445588
    selamlar . Gördüğüm kadarıyla burada bu tür gruplar dinleyen fazla arkadas yok ama varsa ve bu albümü dinlemedilerse tavsiye ederim. 2004 albümü . Yine nefis olmus bana göre. Mother of abomination , gilded c*nt , medusa and hamlock ,coffin fodder (melodiler müthiş)öne çıkan parçalar dicem ama öne çıkmayan parça az gibi. paylaşmak istedim . saygılar
  • cc_baran • 20 Aralık 2004 11:10 • #445589
    Cradle of Filth her albümde çok daha güzel ve çok daha profesyonel bir iş çıkarıyor,özellikle son 2 albümde inanılmaz teknik gelişmeler var. Bunu Sony firmasıyla anlaşmalarına bağlıyorum.
    Bitter Suites to Succubi albümünü beğenmem sadece.
    Cruelty and The Beasth favorimdir.
    Damnation and A Day kayıtları bitmesinden çok az bir süre sonra Nymphetamine kayıtlarına girdiler ve şaşılacak şeydir ki iki albüm arasında bir etkileşim,bariz bir benzerlik yoktur.
  • oturanboğa • 20 Aralık 2004 11:30 • #445590
    Bitter suites to Succubi konusunda haklısın. Dediğin albümden Cruelty brought thee orchids ise tüm zamanların en iyi parçalarından bence . dusk and her embrace de çok iyidir albüm olarak. saygılar.
  • Ktulu • 20 Aralık 2004 11:58 • #445591
    Guilded Cunt, davul konusunda aşmış bi parçadır özellikle.

Ama ben Cradle'ın son 3 albümde eski sertliğini ve atmosferini yakalayamadığını düşünüyorum. Özellikle son albümde söz yazarken hiç uğraşmamış Dani. Hele ki Nymphethamine'de. Ben en çok Dusk, Vempire ve Cruelty albümlerini seviyorum. Cradle'ın efsane parçası ise kesinlikle Queen Of Winter'dır bana göre (Vempire'da).

• MeDuSa_62 • 20 Aralık 2004 12:07 • #445592
    var zaten bende tüm albümleri gibi bu da süper....
  • cc_baran • 20 Aralık 2004 17:15 • #445603
    Ktulu doğrusun,eski sertlikleri yok,daha melodik ve farklı bir yön çizmişler,dolgunluk artmış,ikisininde ayrı bir tadı var.
    ama cruelty albümünde belliydi daha farklı bir şey deneyecekleri,bana kalırsa güzelde oldu.
    cruelty'de bathory aria da çok iyidir,girişi ağlatacak kadar romantiktir,sözler sağlam aşk sözleridir :)))
    dusk and her embrace'ta da gothic romance çok iyidir.

bi sigara versenize...
  • Ktulu • 21 Aralık 2004 00:43 • #445620
    Dusk:

Malice Through The Looking Glass
    Beauty Slept in Sodom

Vempire:

Queen Of Winter,Throned
    Nocturnal Supremacy
    The Rape And Ruin Of Angels

Cruelty:

Cruelty Brought Thee Orchids
    Beneath The Howling Stars
    Lustmord And Wargasm

bunları da unutmamak lazım.

• catalist • 8 Ocak 2005 13:16 • #446994
    Cradle Of Filth - Nymphetamine_

Bu albüm daha piyasaya çıkmadan dinleme fırsatım oldu.çok merak ediyodum ama beklediğimden de iyi çıktı.Bence çok basarılı ve eskiye göre daha melodik olmus.klavye,partisyonlar da baya iyi .bu arada albüm kartonetleri de güzel.konuk vokalist , Liv Kristine secimide son derece akıllıca.
    Painting Flowers White Never Suited My Palette (Instrumental) parcasını dinleyin bence.
    son cektikleri klipte çok iyi mutlaka edinin derim:D
    Nymphetamine TrackList;

01. Satyriasis (Intro)
    02. Gilded *****
    03. Nemesis
    04. Gabrielle
    05. Absinthe with Faust
    06. Nymphetamine (Overdose)
    07. Painting Flowers White Never Suited My Palette (Instrumental)
    08. Medusa and Hemlock
    09. Coffin Fodder
    10. English Fire
    11. Filthy Little Secret
    12. Swanson For A Raven
    13. Mother of Abominations
  • guadalahara • 8 Ocak 2005 23:07 • #447093

bence çok dandik bi grup.beş para etmez.latif doğan dinlemeyi tercih ederim....
  • cc_baran • 8 Ocak 2005 23:16 • #447097

yapma etme bea,otur dinle dikkatlice,cradle babadır,sana cradle yakışır,bilirim ben seni :))