Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

rockçı mısın promosyon mu?

• MoonLigth • 23 Aralık 2004 23:23 • #445756
    ben çok gereksiz buluyorum tartışmanızı...
    herkes bilir rock musiğin ne olduğunu (rock karşı duruştur)
    sisteme, ve sistemin getirdiklerini reddeder. he şimdiki piyasa gruplardan bahsetmiyorum tabi ki.. asıl music yapan grup/kişiler zaten kullanmaz sponsor.. çünkü popüler olma çabası yoktur... çaldığı yerde gittiği festivalde kazandığı para yetiyodur yaşaması için çünkü.
    hımm piyasa rock gruplarının amacı ise zengin olmak , çok para kazanmak faln filn...

Money get back...
  • Ktulu • 25 Aralık 2004 01:22 • #445785
    "Cola" yani "kola" (COCA-COLA) :)

Böyle bi müziğin Ortadoğuyu karıştırmakla meşgul ve terör gruplarını proveke eden yahudilerin firmaları (Nestle, Coca Cola) ile aynı isim altında bulunması gerçekten içler acısı... Sen bu firmaları kuranlara insanmı diyorsun...

Kimin ne kanıtı var Coca-colanın ya da nestle'nin savaşı desteklediine dair?

Sadece sermayesi ABD'de yatan firmalar olduğu için mi böyle söylüyorsunuz? Öyleyse sadece bu firmalara değil tüm ABD firmalarının mallarını boykot edin. Mesela bilgisayar alırken ABD malı olan hiçbirşey almayın en basitinden. O firmalar da ABD hükûmetine vergi veriyor sonuçta.. Mesela Intel alacağınıza Cyrix (Tayvan) alın. NVidia alacağınıza ATI (Kanada). Seagate alacağınıza Samsung (Kore) alın. :)

Coca-Cola zamanında eczacının birinin arka bahçesinde mide ilacı olarak ürettiği ve tamamen isnanî bir amacı olan birisinin kurduğu bir firmadır. Belirli bir zaman sadece ilaç olarak satıldıktan sonra insanların tadını beğenmesinden ve soda gibi bol tüketmesinden yol açarak ticari bir markaya dönüşen birşeydir kola.

Bence konuşmadan önce 2 kere düşünelim.. Hemşerim benim! :) Seni seviyorum! :)

• Kaiser • 25 Aralık 2004 14:16 • #445790
    Cevap

bence tartışma saçma
    rockn coke olmasın iptal yerinede barışa koklaşa rak olsun yabancı gruplarda ülkemize gelmesin çünküçocuğunun sponsorları cocacola pepsi falan eee onlarda gelmesin ve yabancı rock albümde satmasın türkü dinleyelim grup yorum falan
    ist.ünide okuyorum ayağımdaki nike a bile laf atan kültürle karşı karşıya kalıyorum oyumu sol partiye atıyorum ancak kimsenin giyimine karışmam.
    rock özgürlükse bırakın özgür kalalım siz barışa koklaşa rock yapın biz hazerfana akalım bıktım..
  • dEppİŞikK • 26 Aralık 2004 18:56 • #445861
    onlarda haklı

ama onlarda haklı bi yerde
    adamlar istedikleri kadar iyi olsunlar reklam olmadan hiç bi halt yürümüyo...
    sonra rock tan çakmayıp rockçıyım deyü dolaşan gençlik içinde rokcerlar ne yapsın...

alem böyle olmuş yani... üzgünüm...