-
gelmiş geçmiş en sexy rocker kimdir???(dünyadaki en sks varlık)
Benim dünyadaki en çok begendigm insan DANI FILTH(rocker degil ama dünyadaki en seksi varlık bence:PPP:)====
-
biriniz david bowie yazmamışsınız lan :) kapatın burayı...
-
catalist
30 Aralık 2004 Perşembe / 21:35
Benim dünyadaki en çok begendigm insan DANI FILTH(rocker degil ama dünyadaki en seksi varlık bence:PPP:)====
catalist topic'e gelen ilk mesaja bak ;))
Dani seks sembolüdür yaa,Dani azdırır adamı,çığlıklarını yerim onun :))
bi sigara versenize...
-
baran bitti..ayrıldık
-
ami kurt cobain i de kimse yazmamış yani.bence bayan olarak dolores (soyadını yazamıyorum aptal site dejenere türkçe diyor) ilahtır benim için.folloş oldu ama irlanda'lı sonuçta.kaderleri bu.
-
ayşemmm,ama öyle demek istemedim,Dani erkek bi kerem,hem ben yazmadım onu...
cırcır vırvır'da konuşalım
-
tabiiiii ki de ben
-
hehe bence kesinlikle Slash ya da Michael Weikath(umarım soyadını doğru yazmışımdır amcanın) bunlar seksi olanlar yakışıklılıkla karıştırmayalım!
Hatun olarak da aklıma tek gelen kişi Therionun korosunda bi hatun vardı(konserde görmüştüm) gerçi daha çok gothic havayı katıyor onlar ve sanırım kendileri de opera ve klasik müzik üzerine ğitim almış kişiler ama bilirsiniz bizim camiada pek yok güzel ve seksi hatun ondan ben o hatunu söylüyorum(bu arada Courtney love demeyin o benim midemi bulandırıyor aşşağılık kaltak Kurt Cobainin hayatının içine etti)neyse Therion konserine gelenler bilirler ben şahsen konserden ziyade o hatunu izledim ağzımdan salyalar aka aka!:))))
-
latif doğan
-
charlotte hatherley .kimdir bu hatun derseniz kuzey irlandalı ash grubunun gitaristidir kendisi.rock n coke 2004 te sahnede görüp tutulduğum hatundur kendisi ayrıca.cıplak ayakla ahnede dolasıp gitar calan birini sexy bulacağım aklıma gelmezdi hiç.