Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

"Ankara'da Rock" Fotograf Projesi

• fotomuhabiri • 26 Aralık 2004 00:13 • #445824
    Selamlar,
    "Ankara'da Rock" başlıklı bir fotoğraf projesinin hazırlığındayım. Grup, mekan, kişi vb. Bu konuda bana yardımcı olacak tüm arkadaşların önerilerini bekliyorum.
    Şimdiden teşekkürler.

Abdurrahman Antakyalı
    www.fotomuhabiri.com
  • cc_baran • 26 Aralık 2004 01:12 • #445826
    cvp

Hicri Bozdağ'ın yönetiminde bir "Rock Station" ekibi var. Bunlar dergi çıkarıyorlar,radyo ve tv programları yapıyorlar,rock festivalleri düzenliyorlar.
    bir de Zoo müzik adı altında ZooFest'ler düzenleniyor. Zoo ailesine dahil Ankara'lı grupların ( Suicide,Self Torture,Sadistic Spell,Sapık İnek,Cidesphere,... ) katılımıyla gerçekleşen etkinlikler bunlar.
    Genelde Saklıkent'te ( Akay yokuşu-Esat ),Yolcu Bar'da,Gölge Bar'da rock gruplarını dinleyebilirsin. Sakarya'da böyle barlar çok,Barfly diye yeni bir rock bar açıldı.
    30 Ocak'ta Opeth Saklıkent'te konser verecek.

atladığım şeyler veya hatalar varsa Ankara'lı arkadaşlarım yardımcı olsunlar.
  • eelmaa • 26 Aralık 2004 02:38 • #445830
    cvp

30 Ocak'ta Opeth Saklıkent'te konser verecek.

baran nerden duydun sen bunu?
    araştırıyoruz bi saattir.yok öyle bir şey?
  • cc_baran • 26 Aralık 2004 05:01 • #445834
    cvp

Rotting Christ konserinde öğrenmiştim,aynı formatta olacağı söylenmişti,yani İstanbul'da Kazablanka'da çalacakları söylendi,Rotting gibi,burada da Saklıkent. 2 haftadır söylenen bir şey bu,yalnız ben de ilgili bir haber bulamadım,şimdi Saklıkent'in sitesinden Orphaned Land'in burada olacağı haberini okudum,detaylar yakında diyor,benzer bir şey Opeth için de geçerli olmuş olabilir,yani Orphaned işi de yalan olabilir.
  • eelmaa • 26 Aralık 2004 10:22 • #445839
    cvp

ben de yeni albüm hazırlıkları içerisinde olduklarını duymuştum.o yüzden şu an için turneye çıkacaklarını sanmıyorum.ama dediğin gibi olsa güzel olurdu :)
  • fotomuhabiri • 26 Aralık 2004 13:19 • #445851
    cvp

Acayip faydalı bilgiler bunlar Baran,
    Çok teşekkürler.
    Bu arada Ankara'daki rock gruplarının fotoğraflarını araştırdım internetten. Üzülerek belirtmeliyim ki çoğunluğu felaket kötüler.
    Bu proje umarım bu alandaki açıklığı bir parça olsun onarır.
  • eelmaa • 26 Aralık 2004 16:28 • #445858
    cvp

kullandığın makina nedir?
    böyle bir arşive mi sahipsin?
    konser fotoğrafları olmalı kimlerin konserleri?
    gruplarla temasa geçip arşivledin mi onları da?
    mekan konusunu halledebildin mi?
    yoksa tüm bunlar için mi yardım istemiştin ?
    :)
  • fotomuhabiri • 26 Aralık 2004 21:24 • #445881
    cvp

Proje yeni başlıyor. Profesyonel foto muhabiriyim, doğal olarak prpfesyonel ekipman ile çalışıyorum. Yaptıklarımdan bazı örnekleri www.fotomuhabiri.com'da görebilirsin. Aynı zamanda bu sitenin editörlüğünü de yapıyorum. Grup, mekan ayrımı yok. Rock fotoğrafları işine sıfırdan başlıyorum. Binlerce konuda sayısız fotoğraf çektim ama bu fotoğraflar ilk olacak. Ve eminim çok iyi olacak. Katkılarınızı bekliyorum. En büyük problem gruplarla temas sanırım. Özellikle bu konuda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Abdurrahman Antakyalı
    [email protected]