Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

rokçılardan etkilenip ayyaş olan varmıdır aranızda???

• dEppİŞikK • 26 Aralık 2004 19:04 • #445862
    biri dumanın esrar aldığını söyler
    biri teo nun sigarasına takar..
    yok şu şöyle bu böyle falan diye herkese bok atıyolar ama bize neki adamlardan
    istediklerini yapsınlar
    müzikleri önemli değilmi bu adamların.
    ee?

ama bazen düşünüyorum mesela dumandan etkilenip extacy ye
    başlayan varmıdır diye

işte o yüzden bu forum... (nacizane fikirlerinizi bekliyorum)
  • shupacabra • 26 Aralık 2004 19:13 • #445863
    Katılıyorum sana yaptığı şarkıdan ötesi kimseyi ilgilendirmez.Ama yazdığın gibi salaklar varsa bir şey diyemem
  • eelmaa • 27 Aralık 2004 12:49 • #445904
    bunun salaklıkla ilgisi yok özenmek denir buna..
    sen sigara içiyor musun? içiyorsan eğer nasıl başladın sanıyorsun?ya alkole nasıl başladın?salak diyelim mi sana da.

senin özendiğin hiç bir halt yok mu bu hayatta sanmam.olan olayın mantıklı olduğunu savunmuyorum ama belli yaşlarda kişilik oturana kadar insan bir şeylere özenir durur.iyi veya kötü..daha sonraları için önemli olan sağlığını, kişiliğini bozmayacak şeyleri örnek alman olacaktır.
  • cc_baran • 27 Aralık 2004 18:38 • #445925
    + 100
  • popcorn • 30 Aralık 2004 20:45 • #446101
    bu aynı şeye benziyo..eğer amatör bi grubun varsa, sahne aldığın o dandik ama heyecanlı konserlerden birinde çaldığın gitarı sahnede paramparça etmek istemek her gitaristin hayalidir heralde..(tabi bu hep hayal olarak kalır...:) neyse...sonuçta bu istek nereden gelmektedir? o taptığımız, bir konserlerini bile kaçırmaya tahammül edemediğimiz grupların sahnede yaptıkları ve yaparken içimizi ERİTTİKLERİ(ulan o gitara nası da kıyıyon!!!) hareketlerden gelmiyo mu?..işte başka bi grubun da solisti sahneye ayyaş çıktı mı..işte al sana sebep..özentilik gene baş gösteriyo..
  • karete • 30 Aralık 2004 20:50 • #446102
    ama bazen düşünüyorum mesela dumandan etkilenip extacy ye
    başlayan varmıdır diye

belirli bir kitlenin onde gideni iseniz ve yaptıgınız hareketler konuşmalar o kitleyi etkiliyorsa kullandıgınız herşey onları etkıler cep telefonu araba uyuşturucu sıgara v.s...
    bunun rock ile ilgisi yoktur
  • gizli_vadi • 31 Aralık 2004 15:28 • #446162
    bunun rock ile ilgisi yoktur

bu söz rock 'ı sadece bir sözcüğe indirgenmiş hali...
    "metal benim dinim" diye pankart açanlar var...
    din olunca ardından hemen sosyal yapısından bahsetmek gerek...
    yeni yılınız kutlu olsun...
  • karete • 31 Aralık 2004 15:29 • #446163
    pek anlayamadım
  • gizli_vadi • 31 Aralık 2004 15:38 • #446167
    rock la alakası yok derken sen neyi kastettin...?
  • karete • 31 Aralık 2004 15:55 • #446169
    rokçılardan etkilenip ayyaş olmak konusu varya bende demek istedimki bunun sadece rock la alakası yok goz önunde olan herkesle alakası var birisi göz önundeyse onun yaptıkları şeyler dikkat çeker ve herkes onun yaptıgını yapmak ister demek istemiştim demiştimde