-
NOT: burada kastedilen "en iyi davulcu kim?" gibi bir soru değildir.. kastedilen: en çok etkisinde kaldığınız yani bir anlamda taklit etmeye çalıştığınız..
-
En çok
Dave Weckl(yaptığı herşeye hayranım, çok çalışarak ne kadar mükemmel bir davulcu olunabileceğinin canlı örneğidir kendisi)
John 'Jabo' Starks(Funky Drumming denilen şey bu olsa gerek)
Mike Portnoy(sahnede böyle fırlama olmak lazım tabi)
Vinnie Colaiuta(ünlü bir davulcu Vinnie için 'o doğuştan ruhunu şeytana satmış' demiştir)
Dostum popcorn 4 tane yazdım kabul edersin artık :))
-
En çok
ben davul çalmıyorum ama benim en çpk etkilendiğim davulcu yani çalsaydım onun ibi çalmak isterdim dediğim adam Uli Kusch! bu adam bi dönem Helloween de çaldı; sanırım yeni albümde yokmuş ama gerçekten hem ritim olarak hemde hız olarak süper bi davulcu!
-
En çok
tabiiiki de her bakımdan fanatiği olduğum Dave Lombardo!Slayer da bir çok manyakça işe imza attı!Kimin ne dediği umrumda değil! Dave Lombardo 1 numara!
-
En çok
Nicke Andersson ( Entombed ) trampet kullanımı yüzünden,beste de yapıyor vokalde hatta gitarları bile çaldığı olmuştu
-
Daha çok
Steve Smith diyorum! eski Journey grubunun davulcu! On parmagında 10 marifet lafı bu adam için söylenmiştir :P
-
Daha çok
lars'ın double cross'u ve kondüsyonu,Buddy Rich'in hızı ve de Mike Portnoy'un inanılmaz tekniği...
-
En çok
sizi bilmem ama eski sevgilim en çok etkisinde kaldığım davulcuydu...ahh ahh ..siz tanımazsınız ama yakında tanıtıcak kendini şrfsz..
-
En çok
lombardo,portnoy,ulrich üçlüsü
-
En çok
Eskiden Cradle Of Fİlth'te , şu anda Dimmu Borgir'da olan Nicholas.
Bu adamın atakları beni korkutuyor.