-
o ne rezillikti ya.mekan bildiğin kaldıramadı insanları bu kadar yıldır dungeon a giderim direk düştü gözümden.Çalar saati beklemeden aldım kızı gittim.zaten millet pin up da bi asılmadıkları kaldı ya.gitarist hatun tatlıydı ama:)
-
pin-up sahnedeyken millet can sıkıntısı yaptığından dolayı gitariste asıldı bence(gerçi yapmasalar da bişi değişmezdi..:) abi o grup nası istanbulun t.şklı mekanlarında çalabiliyo anlamış diilim ya.tamam hepsinin kız olması büyük avantaj ama repertuar hep aynı hep aynı. tamam punk iyidir hoştur coşturur ama bir süre sonra da can sıkar abi ya..sırf hepsi bayan diye de insanlar onları izlemeye gitmez heralde...(bu arada belki sen eğlenmişindir pinupta-ben sıkıldıım için böyle yazdım-belki yanlışımdır..) bu arada tape in yeni vokali hakkında ne düşünüyosun? bence hatun fena değil ya- hem sahne performansı da hoştu yani..
-
bende sıkıldım zaten pin up inmeden biz çıktık ya tuvalete gidiyorum millet yerimi kapıyor.bencede hatun un gelmesi ayrı bi renk katmış daha önceki adam dan i bnce.evet sahne performansı cidden i di.bateride sağlam grupta
-
Ona (daha önceki adam) diyemezsin onun bir adı var (EVREN).
Ayrıca evrenin sesinin ve performansının yanında o kızınkı hiçbirşey.
-
ben ikisinide biliyorum ama bence şimdiki kız EVRENDEN daha iyi...sahnesi falanda iyi...pin-up'ı ben çok beğendim yaaa...hele kırcanmı belimi cover'ı çok hoştu..ama maalesef ki içeriye çok fazla adam aldılar..tıklım tıkış oldu...bizde çalar saati dinleyemeden çıktık...
-
ben daha önceki bi topicte gitmeyin demiştim izmirli millete..:Pp
çok merak ediyorum buraya yazılacakları doğrusu..(:
-
o kadar da abartmayın ya çok da kötü diildi o kadar..pin-up ve pin-up anındaki izdiham dışında çok da kötü diildi herşey bence...:)bu arada aranızda başka barlarda yılbaşına giren var mıydı? oralarda ortam nasıldı gruplar falan?
-
repertoire dogs gene herzamanki gibi iyilermiş adamlar hem ooze da hemde ,(adını yazıyorum dejenere türkçe dio) b i o s da çıktılar paranın dibine vurdular bence.kurban öncesinde bi fear of the dark çaldırlar 2 dakka aklımı kaybetmiştim doğrusu...
-
ya şu repertuar köpeklerini de izleyemedim gitti ha..ama ben de baya kişiden duyuyorum ya baya sağlam bi grupmuş...hangi günlerde ve nerde program yapıyolar biliyo musun?...
-
valla hocam bugün bornova berry barda sahne alcaklar haberin olsun