-
"KARANTİNA - Son Rüya" demosu Orion stüdyo,Pena Müzik ve Stüdyo Soundcheck'te.Ayrıca www.orionstudyo.com dan bilgi alabilirsiniz.
-
sen nerden buldun bu grubu?
hayır ben biliyorum ve demoları pek tarzım olmasada çok iyi!
Kemancı daki konserde mi aldın demoyu?
-
Şehirdışından demo isteyen varsa gönderebilirim!
-
kemancıda çok büyük bi zevkle dinledim...demo da çok iyi dicek bişi yok valla:)
-
karantinayı şimdi indiriyorum.ruhun gemisini indirdim için açıldı valla.o ne biçim bateri dir öyle helal vallaha.orion,kek ve agor mükemmel bayağı iyiymiş.
bu grupları takip etmek lasım.
-
Hakikaten söylediğiniz kadar var.çok iyi kompozisyon yapmışlar.umarım bu piyasada sağlam bi yere otururlar.(ilerde ya da albüm yaptıklarında)
o zitedeki demoların hepsi sağlam.Türkiye'de hakikaten iyi rock yapanlar var.işte budur ispatı.
-
Orionstudyo'nun Compilation CD2 çıktı.
-
Orion stüdyosunun kayıtları kalitelidir, Karantina yı da biliyoruz zaten. Bu demo bence alınır.
-
mp3
orionstudyo.com da şarkıların tamamı yok isteyen olursa msn den gönderebilirim...
-
mp3
bu grup dediğim gibi tarzım olmasada çok sağlam bi gurup bence de!
Eğer bir grup kendi tarzının dışında ki kitle tarafından da beğeniliyorsa işte o grup gerçekten kalitelidir!
Kemencıdaki konsere gelenler bilirler orda adamların başına bi sürü aksilik geldi sahne de gitarın teli falan koptu ve o iğrenç soundu olmayan mekanda bile ve o kadar aksilğe rağmen çok iyi çaldılar!