Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Sizce Dünyanın En İyi bateristi kim?

• ihtiyar • 25 Ocak 2005 16:59 • #448516
    Geçmişe baktığınızda ve "one" diye mükemmel bir şarkıyı dinlediğinizde dünyanın en iyi bateristini dinlemiş oluyorsunuz. İster müzik virtiözü olun ister bir kalas bunu tartışamazsınız...
  • Arcanin • 25 Ocak 2005 17:07 • #448517
    aaah yapma hadi bence gayet tartışmaya açık Finally Free de ki bateri gibi hiç bir yerde o ritmi duyamadım duyacağımıda pek sanmıyorum
  • Motherfucker • 26 Ocak 2005 09:55 • #448585
    Jubei cim hiç bir şeyden anlamadığın kesin koçum! Sen otur bir kenarda yazılanları oku! Hadi anam benim!
  • Motherfucker • 26 Ocak 2005 09:57 • #448586
    keeessssssss halil...
  • klavyist • 26 Ocak 2005 21:08 • #448635
    bütün yorumları okudum aranızda davul çalan ya da ritm bilen varmı bilmiyorum ama bu konularda bilgi eksiğiniz var.ulrıch geç zaten olay usatalığa gelince ona sıra gelmez.dennis chambersın öğrencisi bile dudak uçuklatır.ritmle alakalı açtığım konu şudur dennis'i koyun bi kenara da bu saydığınız adamlardan 23\16 çalmayı bırakın sayabilen varmıdır sorarım size ?ayrıca içinizde ben sayarım diyen varsada ayrıca selamlar...bunu vırgıl donati çalar haberiniz olsun bu arada ben baterist değilim niye atladım konuya bilmiyorum bir de daha duymadıklarınız var Türkiyeden biri Atilla Atalay ...insan kendini nasıl aşıyor merak ediyorsanız ulaşmaya çalışın
  • HardrocK • 27 Ocak 2005 09:39 • #448654
    aaah yapma hadi bence gayet tartışmaya açık Finally Free de ki bateri gibi hiç bir yerde o ritmi duyamadım duyacağımıda pek sanmıyorum

Bir de gene bir Dream Theater şarkısı olan 6:00 ı dinle de,ritmin babasını gör.

DipNot:Bu bir atışma değildir,fikir söyleşisi.

Ha,bi de Türklerden bir Dede yi birde Kurban'ın bateristi Burak'ı tek geçerim...
  • schuLdiner • 27 Ocak 2005 14:20 • #448671
    bırakın ya bunlar boş adamlar...Paul(SLAYER) ve Richard(DEATH/ICED EARTH) ın üzerine tanımam...
  • C-None • 28 Ocak 2005 11:07 • #448733
    richard

bu richard dediğin eleman horror show'dan sonra dahil olan eleman mı? eğer oysa adam direkt oooeeehh!! yani. katır gibi güçlü bi insan.
    bu arada Metallica One'daki bateri kesinlikle abartı değil,evet mükemmel olabilir özellikle ilk çıktığı zaman ama direkt kolay bi olay o
  • raistt • 30 Ocak 2005 18:37 • #449008
    sence tabi lars!!!!metal lica,bence aç da bi mike portnoy izle adam virtüöz daha ne olsun. ok lars da çok iyi ama tavsiye ederim izlemediysen..bi de yakın zamanlarda ölen zenci bi adam vardı adını hatırlayamıyorum o da müthiş
  • klavyist • 30 Ocak 2005 20:25 • #449025
    Sizce Dünyanın En İyi bateristi kim?cevap

atışma olmamasıyla beraber Kurban Burak'tan önce Atilla ATALAY'ı dinle Türklerden nsl baterist çıkıyor herkese duyrulur...