Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

müzik

• Single_FACTOR • 4 Ocak 2005 00:35 • #446460
    biri attı ortay bir bok, pkk ve ahmet kaya diye, ne dir bunun kesinligi,
    arkadasım incelemek gerek, incelemek..
    aksam magazi haberleri veren ana haber bultenlerinde adamı kürtce sarkı soylerken gordun de noldu?

Ne magazini? adam PKK davetlerinde ve örgüt içinde konserler veriyordu. niye Türkiyeden kaçtı peki? Fransada öldü?
  • Norm • 4 Ocak 2005 03:20 • #446464
    Dinelerim ahtmet kayada dinlerim haluk levent'e dinlerim Metallica'da dinlerim...
  • Sipahi • 4 Ocak 2005 09:32 • #446465
    \??
  • cc_baran • 4 Ocak 2005 11:59 • #446474
    standart tartışmalar alevlenecek,adam ahmet kaya ve metallica dinleyip dinlemediğinizi sormuş,ne dinlediğinizi değil,anlayana artık..

bi sigara versenize...
  • ScarFace • 4 Ocak 2005 12:11 • #446475
    ben Metallica dinlerim ama Ahmet Kaya dinlemem.Ama Metallica dinlememnle bu olayın bir alakası yok.Sevmediğimden dinlemem.Vatan hayini falan filan olaylarıylada beni bağlamaz.Benim merak ettiğim senin aradığın cevap ne?
  • minasius • 4 Ocak 2005 12:36 • #446479
    müzik degil de "Ahmet Kaya vs Metallica"

Arkadaş sanırsam hem Ahmet Kaya hem de Metallica dinliyor ve bunu garipsediğinden "acaba bende bir anormallik mi var?" diye soruyor. Bunu bizimle paylaşmasındaki bir diğer amaç da Ahmet Kaya dinleyenlerle Metallica dinleyenleri birbirine vurdurtup izlemek istemesi olmayacak şey değil doğrusu...

Kişisel görüşüme gelince, istediğini dinlemekte elbette serbestsin ama ben varolduğundan beri Ahmet Kaya'ya karşı bir antipati duydum, olayların gelişmesiyle nefret ettim. Metallica zamanında çok iyi şeyler yapmış olduğundan o zamanlardaki eserlerini büyük zevkle dinlerim. Sonuç; Ahmet Kaya Dinlemem, Metallica Tabi ki dinlerim...
    (Gol yemem, GOLF tabi ki yerim misali :P:P:P)
  • STERN • 4 Ocak 2005 17:34 • #446500
    içinde isyan olan her müziği dinlerim ve kendime bişeyler çıkarırım(ahmet kayayı hatta saklı saklı dinlerdim asker çocuğu olmak olay değil.)
  • oneall__ • 5 Ocak 2005 20:13 • #446634
    sizin oralar neresiymiş????????
  • oneall__ • 5 Ocak 2005 20:15 • #446635
    müzik degil de

gol çok yemişinsin heralde ki herşeyi yanliş yorumluyorsun...
  • oneall__ • 5 Ocak 2005 20:18 • #446636
    ortami bos yere alevlendirmişsiniz...

ben siyasi bi soru sormadim... müzikle siyaseti karistıranlar var aranızda.....