-
valla arkadaşlar mor ve ötesi bir derdim var şarkısının müziği bana başka bir şarkıyı hatırlatıyor ama tam olarak adını çıkaramıyorum...düşünmekten kafam çatladı siz de yardımcı olursanız sevinirim
-
mor ve ötesi'nin bir derdim var diye bir şarkısı var ona benziyor.
illa çapanoğlu arama kardeşim adamlar yapmış işte. bir başka şarkıya benzemeyen hangi şarkı var ki?
-
Cambaz!!!bu şarkı çalıntı galiba
Bir derdim var çalıntı mı bilmem, bana pek öyle gelmedi ama şu açıklamayı yapma ihtiyacı duydum:
Ben de ilk dinlediğimde Cambaz şarkısının atak kısmını Radiohead'in Paranoid Android şarkısının atak kısmına benzetmiştim. Ciddi bir benzerlik var dikkatli bakarsanız ama sonuçta benzemesi çalıntı olduğunu göstermiyor ve öğrendim ki bu atak ve devamı çok kullanılan bir kalıpmış.. Saygılar..
-
hatırladıgın şeyi söylersen yorum yapabiliriz ya da önce hatırla konuyu aç sonrada biz yorum yapalım .)
-
çok konuşuldu bu zamanında ya
-
ya ben bir derdim var ı acaip super girl e benzetmiştim ilk dinlediğimde....
-
mor ve ötesinin şarkılarını bilmem ama bi şarkısını dinledim amorphis'in tuenola albümünün girişine çok benziyo
-
yapıcı eleştiriler yapsak daha iyi olmaz mı hardquake?
güzel şarkı mı yapmış bir türk grubu..... tamam kesin çalıntıdır!!
burdan bir paye mi çıkartmaya çalıştın acaba kendine..? hani herkes yer ama ben yemem.. kesin çalıntıdır bu..
umarım böyle birşey değildir.. herşeyden önce adamların emeğine hakarettir bu dediğin ve ayıp birşey.
-
[36 kez okundu]flütist
5 Ocak 2005 Çarşamba / 17:30
ya ben bir derdim var ı acaip super girl e benzetmiştim ilk dinlediğimde....
evet evet ben de bunu dicektim..özellikle başı çokkk benziyo ama arak olduğunu sanmıyorum yine de...sadece benziyo..
-
Abi bilemiyorum ama adı bile özenti olan ve tamamen piyasanın kucağına düşmüş bi guruptan beklenilebilir bakınız "Deep Purple"="Mor ve Ötesi" tamam Türkiye'deki en kaliteli alternative müziği yapıyor olabilirler ama bu çalıntı yapmayacakları anlamına gelmez (ben sadece düsündüklerimi yazdım lütfen bana kızmayın...) sevgiler saygılar...