Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Kramp dinleyen var mı?

• STERN • 5 Ocak 2005 15:25 • #446602
    Ben rastlantı esri dinledim krampı..tek başına coverını dinlemiştim..
    albümü aldım oda çok iyidi ama kramp hakkında çok fazla bilgim yok.
    bilen varsa bikaç şey yazarsa sevinirim...istanbul sokaklarından başka albümü var mı onu bile bilmiyoum açıkçası...
  • Nieuwe_Wegen • 5 Ocak 2005 15:33 • #446604
    kramp Türkiyenin en eski gruplarından biridir ve uzun bir zamandır kendilerine ait bir durum söz konusu değil bildiğim kadarıyla ama bassçıları nezih onur'a tünelde gözde müzik yakınlarında rastlanabilir
  • Single_FACTOR • 5 Ocak 2005 16:10 • #446608
    En sevdiğim türk rock gruplarından biridir;

**Lan Noldu be? Lan Kim bu be?
  • düşyılmaz • 5 Ocak 2005 19:30 • #446621
    krampın sanıyorum başka albümleride var.
    kramp deyince aklıma nuri kurtcebe geliyor, o da kardesini getiriyor aklıma
    Kudret Kurtcebe..

msnysk herif, bri slbum attı piyasaya yok yıllardır, ben denk gelmedim yani..
    sanki aynı anda 5 gitar calıyor namussuz
  • vago • 5 Ocak 2005 23:33 • #446659
    ben arkadaşımdan duymuştum sanırım onlar yine ekonomik sıkıntıdan dolayı parçaları toparladıktan sonra kayıta giriyolarmış ve tabii paraa olunca :(
  • heimdall • 6 Ocak 2005 03:16 • #446669
    bu grup benim bassa başlama nedenlerimden biridir!
    ilk bass gitarı lan noluyo klibinde ayırt etmiştim ve o zaman yanımda olan dayım bana onun bass gitar olduğunu söylemişti bende "ben bunu çalmak istiyorum" demiştim kendime o anda!:)
    ve şunu da belirteyim eğer bu grup adam gibi piyasası,kitlesi,dinleyicisi olan bi ülkede olsaydı bi rolling stones kadar büyük olurdu isimleri bence!
    müzikleri kaliteli ötesi ve ne yazıkki yurdum rockerı kaliteden pek anlamaz onlar Teoman,Manga,Dumandan anlar ancak bu yüzden adamlar dede oldu hala ceplerinde beş kuruş yok!o müziği yapan adamlar için bence çok yazık bi drum bu!
    nezih onura bende rastlamıştım yıllar önce tünelde bana dandik bi bass gitarı kakalamaya çalışmıştı:)tabi adam gitarı konuşturuyordu ama ben ilk bassımı alacaktım son anda uyandım ve dedim ki kendime"olum bu adam zaten yemiş olayı o çalar ama sen s.çarsın:)"
    neyse sıkı grup tavsiye ederim her bi kişiye!
  • Serpent_King • 6 Ocak 2005 12:13 • #446684
    TEK TABANCA .
  • pinus_antares • 6 Ocak 2005 12:30 • #446689
    Valla Tek Tabanca'yı ben de hatırladım.Ama bence bu grupların para kazanamama konusunda bizlerde hata yapıyoruz.Gerçekten sevdiğimiz iyi müzik yaptığını düşündüğümüz insanların albümlerini bile korsan alıyoruz.Adamlar da para kazanamıyor tabi.

Bu konuda stüdyo On-Air akıllılık etti vallaha.Önce stüdyo,peşine prodüksyon,sonra Kurban,Direc-t.Ben piyasa da pek korsanlarını da göremedim.Zaten bu korsanı yayanlar sanatçıya para kaptırmamak isteyen plak şirketi sahipleri.Onlar istemese bu korsan denen illet anında biter.On-Air e helal olsun.Prodüksyonu da kendileri yaptılar,mükemmel oldu.

Diğer iyi gruplar saman alevi gibi hemen kayboluveriyorlar.Mesela Acil Servis grubunu gördüm geçen gün Trt-2 de.Bebek şarkısını dinlerken resmen ağlayasım geldi.Herhalde çoğunuz hatırlarsınız o şarkıyı.Adamda ne gırtlak var kardeşim.Ama onun sesinin %1'ine sahip olmayanlar,piyasada etnisite yapıp parsayı götürüyolar.Bugün Asım Can Gündüz'ün trilyoner olması lazımdı.Adam Amerika'da albüm ve konser yapmış parayı vurmuş.Türkiye'de kaçımız dinliyoruz?
  • psycho_cat • 9 Ocak 2005 16:26 • #447175
    müziği bıraktılar ...
  • MedusaGnc • 31 Ocak 2005 18:50 • #449112
    Kaset devri hayattayken (cdlerin lüks olduğu dönemlerde yani) walkmanimde Kramp dolaşırdım ist. sokaklarında... anılarım depreşti hemen kutuların içinden bulup dinlemem lazım o albümü. hatırlatanlara TEŞEKKÜRLER! Bi de lan noldunun klibi harbi güzeldi keşke gösterseler biyerlerde de izlesek yeniden