-
turkiyede degerli inançlı(dini degil) birkac grup vardı onların hepsi dagıldı.bir 2 tane kaldı onlarda adam oldukları için eski onemi vermiyorlar.sizse siktiriboktan konuları tartısıyosunuz.hepinizi düzim.
-
kes la
-
oha :D
-
ulan sanki erkin koray olmuşsun,bütün dünyayı dolaşmışsın,john lennonla yatıp kalkmışsın gelmişsin bize yok grub b.k grub diyosun.bi anne bul kendine...
-
ulan sanki erkin koray olmuşsun,bütün dünyayı dolaşmışsın,john lennonla yatıp kalkmışsın gelmişsin bize yok grub b.k grub diyosun.bi anne bul kendine...
katılıyorum abi söylediğine.Bunlara şu iyi müzik yapıyo dersin.Adam dinlemiyorum der.Nedenini sorarsın.Çok piyasa herkes bunu dinliyo der.Sanki piyasa olan hiç kimse iyi müzik yapamazmış gibi.Arif Mardin zannederler kendilerini.
-
vay deyyus :)
-
he valla!olm küfür etme lem sizin gibiler yüzünden rock ve metal piyasası acayip önyargılara hedef oluyor.rock müziğin aksadığını söylesen küfürsüz adam gibi ne kaybedersin?azcık sözlerinize dikkat edin ayıp ya yaşınıza aldığınız eğitime yakışmıyo
-
küfür edeceğenize "türk rock müziği nasıl gelişir" ,bunlara kafa yorun
-
gizem_cobain Çok haklısın ve süpersin ?
Küfür eden arkadaşım sana gelince ; Eminim sen insanlarla yüzyüze geldiğinde başını öne eğip kendini ifade edemeyen sürekli köşeye sıkıştırılmış bir ruh hali ile çevrendekileride rahatsız eden bir kişisindir. Düşüncelerini anlaşılır bir şekilde yazamıyorsan ya da bundan yoksun isen yazma ve yanlış anlaşılmaya izin verme.
Rock dinlemek , saygısız ve terbiyesiz olmak değildir.
-
hepiniz salaksınız ben ne diyorum siz ne diyorsunuz.rock nedir bi sözlüge bakın sonra ülkemizde kaç grup gercegine uygun icra ediyo .bu sacma cevaplara söyleyecegim bişey yok sikimin rock dinleyenleri.