-
daah önce rasmus dedim beğenmediniz evanescence dedim avril dedim olmadı ben yeniyim biraz sizden ricam alemde gerçek rockçı ve rockçılar kim söyleyin
-
bende yeniyim nuricim.bak sana söyliyim.marylin manson tavsiy ederim.heavy dinleyeceksen metallica derim.trash dinleyeceksen creator derim.black dersen birşey diyemem çünkü dinlemiyorum.sen rock müzik dinleme.boşa zaman kaybı.dinleyeceksen pink floyd handrix malmsteen birde blues rahibe teressa.
-
ya aslında arkadaşım biraz hafif rock olsun metallica dinliyorum ama eskisi gibi değiller heralde
-
karamsar ve hafif bişey istiyosan doors dinle bence. pink floyd,dire straits,who,yes,beatles,rolling stones,led zeppelin olabilir.daha sert ama melodik deep purple,black sabbath,ac/dc,aerosmith... bana bakma yazıyorum ama söylemekle olmazki,,araştırıp sevdiklerini seçeceksin böylece kendine has bi zevkte oluşur.
-
nirvanapistol e katılıyorum..daha fazla bi söz söylemiyorum çünkü aynı şeyleri yaza yaza parmaklarım ağrıdı.
-
harbi rockçı mı arıyosun?
anahema tabii,pixies,rolling stones,led zeppelin daha yumuşak istersen de muse,r.e.m falan dinle derim hatta onlarla başla rasmus falan da dinlemeavril de dinleme yani dinle de rock adı altında değil:)
-
Beatles e rock demek hatadır.Ukalalık etmek istemem ama adamlar Brit-Pop yapıyorlardı.Uyarayım dedim.
nirvanapistol zaten gerekli harbi rock'çuları sıralamış. Grup dışında Eric Clapton,Bruce Springsteen,Sex Pistols(Biraz Rock'n Roll a kaçar)
ve tabi ki Guns'n Roses.(Don't Cry-ölürüm o şarkıya ben)
-
harbi rockçı mı arıyosun?
Ben R.E.M. i de pek tavsiye etmem!
-
harbi rock dinliiceksen rainbow dinle , W.A.S.P. dinle , Motley Crue dinle.tabee daha çok var ama yaz yaz bitmez.Eskilere git biraz şimdi rock yapan grup yok artık.Piyasa var :(